Autor: Dnevnik

Novi Sad
13.11.2017.
08:02
Hoteli "Osovlje", "Ležimir" i nekadašnje odmaralište Pošta Srbije koji se nalaze na Fruškoj gori, a koji su pripadali ili još pripadaju državnim preduzećima, propadaju dugi niz godina.
  • G

    17.11.2017 15:48
    @F20.0 - to je nešto što je zanimljivo samo vama, toliko ste glupi, nesposobni i zakržljalog "uma" da zaista verujete i očekujete da vas ovde neko prepozna nakon što promenite svoj potpis, skoro isto koliko ste glupi da neuspešno nastavljate sa naivnim pokušajima da me uvredite koristeći pojmove čije značenje ne znate. Na stranu da mi nije u karakteru da lajavim balavcima dozvolim da nekažnjeno pljuju u mom pravcu jer im je to jedino dostignuće u bednim životima, kao i da ste pride toliko glupi da ni ne znate šta je fašizam jer vas je valjda neko uverio da je proterivanje i šikaniranje građana na osnovu mišljenja, mesta rođenja, nacionalne ili druge društvene pripadnosti "novosadski" ili "vojvođanski", nažalost "likovi" kao što ste vi zaista postoje i nema vas malo. Srbija se sa vama vinula u sam svetski vrh po mediokritetu, društvenom šljamu i ljudskom otpadu kakvi jeste - hvala vam na takvom društvenom doprinosu. I dalje mi je beskrajno žao što delim ovu državu sa vama a vi izvinite što kvarim vaš "prosek" - tužno je i obeshrabrujuće koliko ste glupi u 21. veku.
  • F20.0

    14.11.2017 23:48
    kakav lik :)
    @G

    Hahahah zanimljivo nisam vise fasista, sad sam samo glup? Izgleda da samo dok ne popijete lekove Vam se prividjaju fasisti.
    Izvinjavam se ali jako ste mi zabavni, nisam znao da postoji Ilija Cvorovic u stvarnom zivotu, ko bi rekao da takvi likovi stvarno postoje.
  • G

    14.11.2017 21:57
    @F20.0 - na žalost vi niste tamo gde treba da budete, umesto toga ste na internet vestima gde javno i bez stida prikazujete i hvalite se koliko ste glupi. Žao mi je što ste glupi i što delim ovu državu sa vama.
  • F20.0

    14.11.2017 21:40
    @G

    Dobro pa bar znate gde ste, vecina paranoidnih shizofrenicara u tako poodmaklom stadijumu nije bas prostorno orijentisana.
  • G

    14.11.2017 20:00
    @Vlada - nisam ni ja u Vojvodini, nego u Bačkoj.
  • Vlada

    14.11.2017 18:14
    @G

    Pa mi nismo u Srbiji, nego u Vojvodini.
  • G

    14.11.2017 16:18
    @cutis, cutis, a G..s - to je ta maloumna logika, vi nećete nešto na šta mene terate. Vi ste taj kome smeta Srbija, zašto ne odete onda? Smatraš da imaš pravo da pljuješ po Srbiji a da ja nemam pravo da pljujem po Vojvodini? Političari u vojvođanskom parlamentu su potpuno isti kao i oni u srpskom, nema nikakve razlike između njih.
    Drago mi je da ste toliko glupi da javno pokažete svoje licemerje iako mi je istovremeno i žao zbog toga, jer vas glupih i neobrazovanih ima previše u Srbiji. Niste se setili "da li može da prođe i jedna vest" a da pojedinci ne zagade stranicu širenjem mržnje protiv Srbije, tek kada neko uzvrati istom merom da je i Vojvodina isto toliko Smrdojvodina sa njenom pokrajinskom "elitom", onda se javljate, lajete i kukate kako ste povređeni, kako je to "širenje mržnje", a prihvatljivo je širenje mržnje na temu Srba i Srbije. Prođe više komentara da nikoga ne nazovem fašistom, tako nazovem one koji jesu fašisti kao što si ti sa namerom da me tera sa moje imovine. To se, neobrazovani balavče, zove fašizam. Kada sam terao nekoga iz Srbije, osim sarkazmom, jer širi mržnju prema Srbima i Srbiji? Koliko si komentara pročitao od lica sa potpisom "LALA" a da ima "pozitivnu konotaciju", kako se nisi setio na njegove da reaguješ? Tebi je prvo potrebno obrazovanje jer ne umeš čak ni da čitaš sa razumevanjem, a potom i lečenje da naučiš da ne možeš da postavljaš pravila i teraš nekoga sa njegove imovine a da potom ta ista pravila za tebe ne važe. Đubre fašističko.
  • ne volim bg

    14.11.2017 07:52
    @cutis, cutis, a G..s

    bravo za komentar.
  • izgubljen u

    14.11.2017 01:09
    nedodjiji
    @G

    Vi ste jedan od najpametnijih citalaca sa izuzetnim komentarima.
    Svaka rec vam odise dubokim znanjem.
    Vi ste moj idol.
  • cutis, cutis, a G..s

    14.11.2017 01:06
    @G

    Ja sigurno necu idem nigde zato sto sam ovde rodjen i sto su mi svi preci odavde i meni je ovde lepo. Ti si taj kome sve smeta sto je odavde. Da li moze da prodje i jedna vest, a da ne zagadis stranicu svojim sirenjem mrznje. Sta ocekujes, da ce ljudi vecito da cute na tvoje izlive netrpeljivosti. Ne prodje vest, a da nekoga ne nazives fasistom, da ne napises neki komentar mrznje na temu Vojvodjana i Novosadjana, da saljes u psihijatrijsku ustanovu... Pa jedini fasista i bolesnik ovde si ti. Sta ti zamisljas, ko si ti da mislis da si jedini u pravu? Nisam jos ni jedan komentar procitao od tebe, a da ima neku pozitivnu konotaciju. Ako nema povoda ti ces ga naci. Idi leci se, posto ti je ocigledno cilj i u tome nalazis zadovoljstvo, a nazolost i uspevas da raspirujes mrznju. Ovim zavrsavam svaku prepisku sa tobom, posto sa bolesnim ljudima ne vredi terati mak na konac.
  • Neka

    13.11.2017 21:53
    @Lala
    Potpuno si u pravu ma sve si u pravu ovakvo vrijeme postoji samo ovdje ,ma čas grad,pa snjeg pa kiša a vidi evo i oluje .Nastavi se opet kiša ,eto vjetra ,eto leda ,opet oluja pa opet sve ovo samo ovdje ima ; toga vremena nema ni u EU,ni u Americi.
    Nadam se da si uvidio besmislenost svog komentarisanja.
  • telekom

    13.11.2017 21:25
    pezos
    Nije data pošti na upravljanje nego ga je pošta tada zajedno sa telekomom izgradila. Propao je kada je izdvojen iz telekoma i pošte u zasebnu firmu koja je privatizovana. Vlasnika su zanimali samo objekti na Kopaoniku i Zlatiboru,ovaj ne.
  • Sima Kosmos

    13.11.2017 21:05
    @ svi
    Ovde se prepucavaju hejteri sa mrzovoljcima a na Fruškoj nije niko bio skoro. Jer da jeste ne bi bili toliko besni. Put do norceva je sada dobar a gore su prelepe jesenje boje.
  • G

    13.11.2017 20:21
    @izdrzaobezfunkcije - kad svaki stanovnik ove zemlje bude počeo da joj pozitivno doprinosi naspram širenja mržnje i bezumnog lajanja, ovde će stvari početi da se menjaju.
    @@G - ništa što lice potpisano sa "LALA" kaže niti je tačno niti istinito. Sve što ovo lice ume da kaže jer je nesposobno da kaže bilo šta drugo je da je za apsolutno sve u Srbiji uvek kriv neko drugi. Preporučio bih vam neku od brojnih škola da konačno naučite da čitate sa razumevanjem.
    @cutis, curis, a G... - eno i tebi "hejteru" praznih kuća po centralnoj i južnoj Smrdojvodini, plaču za vama takvima koji patološki mrzite sve što je srpsko. Za male pare odeš i uživaš. Zasmrdela je Srbija od vas takvih kojima smetaju nacije, kojima su uvek drugi krivi za sve a sami ste nesposobni da napravite i toplu vodu. Ja da odem sa svojeg, da podvijem rep pred balavim fašistima? Da nećeš da me proteraš možda? Upravo lice koje ovde bezumno branite jer ste nesumnjivo potpuno isti, na apsolutno svakoj vesti, čak i na onima koje nemaju nikakve veze sa Srbijom prosipa mržnju protiv nje i naziva je pežorativno. A kad se neko tome usprotivi, pa još i skuje isti takav naziv za Vojvodinu onda ste prvi da zalajete i da se bunite. Govno jedno fašističko.
    @iliiy 3 - ni najmanje poštovani "gospodine", čak i u ovoj ovakvoj državi vam je školstvo bezmalo besplatno, ako ste dovoljno sposobni i inteligentni tojest. Tužno je što niste i što ste "svetli" predstavnik društvenog šljama i otpada u Srbiji.
  • nss

    13.11.2017 20:12
    nsss
    Kupice to bata ili kum
  • iliiy 3

    13.11.2017 19:48
    @G

    Postovani gospodine nemojte biti bas toliko besni.
  • pezos

    13.11.2017 19:42
    Brankovac
    Imala sam priliku, nekoliko godina, da odlazim u prelepi, novi hotel PTT na Brankovcu! Zimi su čak postavljali i mali ski lift, pa je ta padina, sem za sankanje služila i za skijanje. Lepota, tu ručak, čisto i uredno... a Grad na dvadesetak km. Sve je to tako bilo dok odmaralište (hotel) nije prešlo na upravljanje u PTT Srbije! Dalje se sve zna!
  • cutis, curis, a G...

    13.11.2017 19:38
    G 13.11.2017 • 18:22
    @LALA - obzirom da ste mentalno poremećeni te ispoljavate tu opsesivno kompulsivnu potrebu da na svakoj vesti opljujete po državi u kojoj živite čak i kada je to apsurdno, skrenuo bih vam na pažnju da se u ovom članku radi o Smrdojvodini i načinu na koji je zasmrdela celu Srbiju. Zašto se ne lečite?

    Eno ti hejteru praznih kuca po centralnoj i juznoj Smrdiji, placu za vama takvima koji patoloski mrzite sto zivite ovde. Za male pare odes i uzivas. Zasmrdela je Vojvodina od vas takvih kojima ovde sve smeta, a ne pada vam na pamet da odete, nego sirite taj otrov i zuc oko sebe. Ti nekom nesto kazes? Pa kad god i na koju god vest, uvek ovo G iskoristi sansu da pokaze kako mu je najveci zivotni promasaj sto zivi ovde. Samo te takvi clanci i privlace, za koje znas da ces moci da opljujes sve sto ima veze sa Novim Sadom i severno od Dunava. Nego ne smes ti ni da mrdnes odavde zato sto bi se tamo isto ponasao, samo bi te od tamo oterali Govnjivom motkom, ako vec i nisu pa si dosao ovde da nam smrdis.
  • @G

    13.11.2017 19:32
    Sve sto LALA kaze je potpuno tacno i istinito. Koga vi branite mentalno poremeceni "gospodine" (upravo tako se vi obracate drugima) ? Ovu raspalu crkotinu od drzave ?
    Preporucio bih vam neku od brojnih klinika da se lepo izlecite.
  • izdrzaobezfunkcije

    13.11.2017 19:19
    @Jelena
    @G


    "Najbolji nacin da ostvarite svoje snove je da se iz njih (prvo) probudite"

    Kada svaki stanovnik ove zemlje bude rekao "Smrdilja", ovde ce stvari poceti da se menjaju...
  • cure

    13.11.2017 18:37
    nije
    sramota reći da su srbi uništili zatrovali i ponizili celu Vojvodinu,a ja ti se serem na tu tvoju državu kompulsivni idiote
  • G

    13.11.2017 18:22
    @LALA - obzirom da ste mentalno poremećeni te ispoljavate tu opsesivno kompulsivnu potrebu da na svakoj vesti opljujete po državi u kojoj živite čak i kada je to apsurdno, skrenuo bih vam na pažnju da se u ovom članku radi o Smrdojvodini i načinu na koji je zasmrdela celu Srbiju. Zašto se ne lečite?
  • dzungla

    13.11.2017 17:03
    @Yao Pao
    "Planinski hoteli su nekad cvetali zahvaljujući masovnim švaleracijama."

    Samo zbog toga ?
  • Yao Pao

    13.11.2017 16:20
    Planinski hoteli su nekad cvetali zahvaljujući masovnim švaleracijama. Sad nam je važniji goli opstanak.
  • cwelle

    13.11.2017 16:13
    @Sekta 13.11.2017 • 15:06
    To što je ova zemlja krš i što su svi normalni pobegli, ne znači da je smešno napisati "Smrdija".

    Opet ti po svom ..niko nije ni rekao da to treba da je smesno .
  • Sekta

    13.11.2017 15:48
    Aj mani to sa ljutnjom. Pomislim da je 2006, a sbb ubacio 256/64 kbps umesto 128/64. Uf, sada ću da skinem film za samo 7 sati. Duplo brže gari, pa ti vidi.
  • MonteDushano

    13.11.2017 15:17
    Al' se lepo i dobro živelo nekad baš. Ovo sad sve umire.
  • Sekta

    13.11.2017 15:06
    To što je ova zemlja krš i što su svi normalni pobegli, ne znači da je smešno napisati "Smrdija". Ne zato što volim zemlju. Ja ću je nazvati septička jama recimo. Opet nije najednostavnija prosta rima. Ili kada napišu "Republika Šumska". Vaaaa, rimuje se.
  • iliiy 2

    13.11.2017 15:05
    Da li ste jako ljuti ?
  • Ćerka

    13.11.2017 14:52
    Brankovac
    Brankovac je inače građen od regresa radnika. Radnici Telekoma i Pošte (tada su još bili zajedno) davali su sav svoj regres kako bi se izgradio Brankovac i sad?
  • Zoran

    13.11.2017 14:33
    @Sekta
    "teški antihumor kada neko napiše "Smrdija"..

    To nije antihumor vec teska i zalosna istina.
  • Sekta

    13.11.2017 14:18
    Teška patetika Jelene i teški antihumor kada neko napiše "Smrdija", a da li ste ljuti je fora starija od interneta. U mad bro? U originalu. Još kada se net merio u kilobajtima, a ne u megabajtima.
  • gg

    13.11.2017 14:17
    samo da se zna, ti hoteli su služili radnicima, da bi porodice provodile vikende i raspuste na Fruškoj gori, meni je bilo super kada smo mi deca radnika javnih preduzeća mogli za male pare da provedemo zimski raspust a bogami i letnji na "planini"- to su bila sankanja, druženja, smrzli se , ali smo po ceo dan bili na vazduhu. sada se ista ta deca ne druže, svi su se razbežali, a nema ni druženja kao nekad, sada preovladava posvađaj pa vladaj sistem, ne daj bože da se radnici imaju gde družiti i provoditi vreme sa porodicama
  • TK

    13.11.2017 14:09
    Boze, kakvi komentari!
  • Nervirach

    13.11.2017 13:57
    Molim te Jelena obrazlozi zasto nije. Verovatno si klinka, nisi putovala... Evo ja cu da potvrdim Smrdija. Ja ovo parce takodje volim i necu ga napustiti. Kritika sluzi da se popravi na bolje. Ali da je Smrdija, to jeste.
  • /

    13.11.2017 13:41
    /
    Jelena
    a znate li koliko boli saznanje da se zbog vas kojima srbija mirise nece nikada ziveti bolje
  • vankuver

    13.11.2017 13:09
    @Jelena
    "koliko boli reč "Smrdija" nekoga ko iskreno voli tu svoju zemlju sa milion problema ali još više lepota, ljubavi,...."

    Nazivate zemljom ovu zlokobnu teritoriju nastanjenu mafijasima , dilerima droge , starletama , kriminalcima , huliganima , siledzijama , turbo pevaljkama...
    Ako bog da krajem decembra odlazim iz ove nedodjije sto dalje od vas i vama slicnih.
  • Realno

    13.11.2017 13:02
    I treba da propadaju, sto vise to bolje. Sta ce vama hoteli na Fruskoj Gori? Sta ce vama kanalizacija kada i sa njom plivate u gonima svaki dan. Nemoj da neko vakcinise decu! Sta ce vama bilo sta magarci.
  • Marko

    13.11.2017 12:55
    ...
    To što je napušteno je daleko manje značajno od toga što je do očerupano do poslednje instalacije u zidu. Ovo nije napušten objekat, ovo je besomučno pokradena imovina javnog preduzeća.
  • pedja

    13.11.2017 12:51
    smrdija
    @Jelena

    Molim vas da mi napisete sta je to zbog cega bih i dalje trebao da zivim u ovoj nedodjiji ?
  • Marko

    13.11.2017 12:49
    ...
    To što je napušteno je daleko manje značajno od toga što je do očerupano do poslednje instalacije u zidu. Ovo nije napušten objekat, ovo je besomučno pokradena imovina javnog preduzeća.
  • Pera

    13.11.2017 12:41
    Pored svih objekata koji postoje a kojima je dovoljna obnova Pokrajina planira novi objekat na Letenci.
  • iliiy

    13.11.2017 12:39
    @Jelena

    Da li ste ljuti ?
  • Deda

    13.11.2017 12:08
    Ako sta kod nas moze u udzbenike svetske to je pljackaska privatizacija, e tu smo se bas istakli
  • Jelena

    13.11.2017 10:53
    Poštovani 021
    Da li ste se ikada zapitali koliko boli reč "Smrdija" nekoga ko iskreno voli tu svoju zemlju sa milion problema ali još više lepota, ljubavi, odvažnosti, strpljivosti... Stidite se vi svi što je tako nazivate a znam da isti vi za nju ništa ne činite jer biste drugačije pričali. LALO, bolje ćuti i nastavi da smrdiš u svom miru i tišini buđavoj, šta god!

    A Brankovac, tamo sam detinjstvo svoje provela.....

    Znate li da je na sankalištu-ski stazi nadomak hotela bio čak i ski lift nekoliko sezona!?
  • Ludi se raduju

    13.11.2017 10:47
    Šta reći?
    Viđe lidera regiona i suludog porasta turizma.
    Trebalo bi da neko skupi i izda knjigu svih izjava političara i laži na ovim prostorima, nakon 5 oktobra.
    Po razdobljima vladavine i vladarima.
    U drugom selu knjige, da sumira ko je imao najviše izjava i laži.
    Možda i čuvenom "pie" metodom da prikaže najveće Barone Minhauzene.
  • duda

    13.11.2017 10:14
    Aha,kazu da je turizam u porastu?Sta se nudi ovde kod nas?Vojvodina ima planinu,doduse ne tako visoku,ali je ipak planina,tako je zovu.Sta?Nema se da prorade objekti i nema se da "cveta turizam"?Jedini turizam je obilazak manastira po nasoj planini.Nekome ovo sve odgovara,za male pare je prodao objekte.Da li znate da ljudi hoce da rade,ali nemaju gde!
  • pero

    13.11.2017 10:00
    a stace posti hotel jel im to delatnost a strajkuju
  • Mile

    13.11.2017 09:58
    Kad bizMismeni uzmu stvar u svoje ruke ona je osuđena na propadanje. , bilo da se radi o objektima, institucijama, penzijama, platama, prihodima, državi itd. Primera je bezbroj a iz naše bliže i ne tako davne prošlosti.
  • Zivan

    13.11.2017 09:19
    Problem je način kako su podizani, jedini cilj je bio da se profit javnog preduzeća, nastao na osnovu monopola, uloži u bilo šta. Pri investiranju u ove hotele nije postojao nikakav plan poslovanja zasnovan na tržišnom principu. Svi ti hoteli su od starta, u svakom političkom sistemu, poslovali negativno, jednostavno osmišljeni su tako da prave gubitke...
  • LALA

    13.11.2017 09:12
    samo u Smrdiji
    Svako posten i normalan propada ziveci ovde.
  • kokos

    13.11.2017 08:42
    šta reći...
    Propadaju zato što smo narod koji više voli da sedi po kafićima i vodi decu vikendom po tržnim centrima umesto u prirodu. Da je ova naša Fruška gora kojim slučajem u Nemačkoj, bila bi mali raj, vikendima puna šetača i porodica sa decom.
  • Sava

    13.11.2017 08:32
    Što to neko ne otkupi to, potencijal je veliki, barem da opere pare, da radi koju godinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna