Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Ubijen navijač u Brazilu

Brazilska policija saopšila je da su najmanje četiri osobe ranjene iz vatrenog oružja u sukobu navijača koji se dogodio pre utakmice Flamenga i Vaska de Game, a mediji su preneli da je najmanje jedna osoba poginula.

Finale Srbija opena od 16h

Španski teniser Felisijano Lopes će danas od 16 časova igrati protiv najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića u finalu Srbija opena.

Vojvodina u finalu plej-ofa

Vaterpolisti Vojvodine plasirali su se u finale plej-ofa domaćeg šampionata pošto su u trećoj utakmici polufinalne serije pobedili u Novom Sadu Crvenu zvezdu sa 7:5.

Zimonjić i Granoljers izgubili

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Španac Marsel Granoljers izgubili su danas u polufinalu Serbia open u konkurenciji dublova od Austrijanaca Olivera Maraha i Aleksandra Peje sa 6:0, 6:4.

Suspendovan zbog rasizma

Tehnički direktor Fudbalske federacije Francuske, Fransoa Blakuar, suspendovan je zbog navodnog predloga o uvođenju rasne kvote.

Lopez protiv Đokovića u finalu

Španac Felisijano Lopez biće protivnik Novaka Đokovića u finalu trećeg Serbian opena. On je u polufinalu pobedio Italijana Filipa Volandrija 2:0 (7:6, 6:2).

Tipsarević odustao zbog povrede

Novak Đoković je prvi finalista ATP turnira u Beogradu jer do njegovog polufinalnog duela sa kolegom iz reprezentacije neće doći zbog povrede Janka Tipsarevića.

Vojvodina dočekuje Rad

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastaviće se za vikend utakmicama 25. kola, od kojih je derbi u Novom Sadu, gde će trećeplasirana Vojvodina ugostiti četvrtoplasirani Rad.