Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Mladi reprezentativci Srbije ispali sa EP

Fudbalska reprezentacija Srbije za igrače do 17 godina izgubila je danas u Inđiji od Engleske sa 0:3 (0:3), u trećem kolu takmičenja u Grupi A, i tako završila takmičenje na Evropskom prvenstvu. Srbija je poslednja u Grupi A sa jednim bodom.

Jelena i Ana pokvarile plasman

Jelena Janković pokvarila je plasman za dve pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima deveto mesto, Ana Ivanović je pala za pet mesta i sada je 22. dok je Bojana Jovanovski napredovala za pet pozicija i nalazi se na 53. mestu.

Đoković se približio Nadalu

Novak Đoković je na ATP listi i dalje drugi teniser sveta sa 1.805 bodova zaostatka, ali to je samo prividno stanje jer će Rafaelu Nadalu prošlogodišnji osvojeni bodovi iz Madrida biti oduzeti tek sledeće nedelje.

Lejkersi eliminisani

Dalas Maveriksi su sa 4:0 u seriji deklasirali Los Anđeles Lejkerse, pobedom od 122:86 u poslednjem meču polufinala Zapada.

Ubedljiv poraz Vojvodine

U prvoj utakmici finala plej ofa vaterpolo prvenstva Srbije Partizan je u Beogradu savladao Vojvodinu sa 16:4 (5:1, 5:1, 3:1, 3:1), pa je u seriji poveo sa 1:0.

Zimonjić i Ljodra u finalu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Francuz Majkl Ljodra plasirali su se danas u finale turnira u Madridu pošto su pobedili hrvatski dubl Marina Čilića i Ivana Ljubičića sa 2:1 u setovima (4:6, 6:1, 12:10).

Bez golova na Karaburmi

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno bez golova na Karaburmi protiv OFK Beograda u derbi utakmici 26. kola Superlige Srbije.

Vojvodina gostuje u Čačku

Fudbaleri Vojvodine danas igraju u Čačku protiv domaćeg Borca, u 26. kolu Superlige Srbije, dok Crvena zvezda u gradskom derbiju gostuje na Karaburmi kod OFK Beograda.