Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Barselona u finalu LŠ

Fudbaleri Barselone plasirali su se u finale Lige šampiona. Oni su u revanš utakmici odigrali 1:1 sa Realom, ali su u prvom meču slavili u Madridu 2:0.

Ubijen navijač u Brazilu

Brazilska policija saopšila je da su najmanje četiri osobe ranjene iz vatrenog oružja u sukobu navijača koji se dogodio pre utakmice Flamenga i Vaska de Game, a mediji su preneli da je najmanje jedna osoba poginula.

Finale Srbija opena od 16h

Španski teniser Felisijano Lopes će danas od 16 časova igrati protiv najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića u finalu Srbija opena.

Vojvodina u finalu plej-ofa

Vaterpolisti Vojvodine plasirali su se u finale plej-ofa domaćeg šampionata pošto su u trećoj utakmici polufinalne serije pobedili u Novom Sadu Crvenu zvezdu sa 7:5.

Zimonjić i Granoljers izgubili

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Španac Marsel Granoljers izgubili su danas u polufinalu Serbia open u konkurenciji dublova od Austrijanaca Olivera Maraha i Aleksandra Peje sa 6:0, 6:4.

Suspendovan zbog rasizma

Tehnički direktor Fudbalske federacije Francuske, Fransoa Blakuar, suspendovan je zbog navodnog predloga o uvođenju rasne kvote.

Lopez protiv Đokovića u finalu

Španac Felisijano Lopez biće protivnik Novaka Đokovića u finalu trećeg Serbian opena. On je u polufinalu pobedio Italijana Filipa Volandrija 2:0 (7:6, 6:2).

Tipsarević odustao zbog povrede

Novak Đoković je prvi finalista ATP turnira u Beogradu jer do njegovog polufinalnog duela sa kolegom iz reprezentacije neće doći zbog povrede Janka Tipsarevića.