Đoković protiv Nadala u finalu

Teniser Srbije Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Madridu pošto je savladao Brazilca Tomaša Belučija sa 2:1 (4:6, 6:4, 6:1).
Teniser Srbije Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Madridu pošto je savladao Brazilca Tomaša Belučija sa 2:1 (4:6, 6:4, 6:1).

Meč je trajao dva sata i 10 minuta.

U finalu, Đoković će igrati sa najboljim teniserom sveta Špancem Rafaelom Nadalom, koji je danas pobedio Švajcarca Rodžera Federera sa 2:1 (5:7, 6:1, 6:3).

Nagradni fond turnira je 3.706.000 evra.

  • Živko

    07.05.2011 22:52
    novi istorijski meč
    Svestan sam da mora doći kraj Novakove serije pobeda, ali nisam želeo da se to dogodi večeras. Pogotovo ne na način koji je Novak igrao u prvom setu i do polovine drugog i ne od Belučija, igrača za kog nisam ni čuo do večeras. Na moju sreću, a nadam se i na sreću većine nas, Novak je uspeo da prelomi drugi set u svoju korist i na kraju dokusuri protivnika, koji je stvarno igrao izvanredan tenis večeras.
    Ono što sledi sutra je nešto što je teniska publika samo poželeti mogla da vidi, dvoboj dva najbolja tenisera današnjice i nastavak jednog neverovatnog rivalstva, usudio bih se napisati i većeg, a nadam se i trajnijeg od rivalstva Federer-Nadal.
    Ono što sutra sledi jeste i kraj jedne serije, nadamo se kraj Nadalove dominacije na šljaci. U svakom slučaju sutra tenis pobeđuje i prosto zavidim publici koja će na stadionu Manolo Santana imati prilike da odgleda još jedan meč za istoriju. Idemo Novače do nove titule.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.