Novosadski informativni portal 021

Zabava

Bivšeg partnera zamenite bubašvabom ili škorpijom

Raskinuli ste i sada ste usamljeni? Zoološki vrt u San Francisku nudi vam šansu da na jedan dan, i to Dan zaljubljenih, "usvojite" siktavu bubašvabu ili ogromnu škorpiju koja će simbolisati vašeg bivšeg partnera ili partnerku.

Najbolje se jede u zatvoru

Restoran "Klink" u Kardifu, kog opslužuju isključivo zatvorenici, proglašen je najboljim ugostiteljskim objektom u gradu, u izboru sajta za putovanja TripAdvisor.

Prelet asteroida sutra u 17:07

Asteroid veličine pet fudbalskih igrališta postaće vidljiv u ponedjeljak, a uz vedro nebo posmatranje će biti moguće i uz obični dvogled.

Pivo više ne sme da nosi Gandijevo ime

Jedna američka pivara odlučila je da više ne koristi ime i lik Mahatme Gandija na jednom od svojih piva, posle žalbi da je njen marketing bio uvredljiv za zajednicu Indijaca u SAD.

VIDEO: Zaprosio devojku na Đokovićevom meču

U pauzi između drugog i trećeg seta na meču trećeg kola Otvorenog prvenstva Australije, između Novaka Đokovića i Fernanda Vedraska, jedan momak zaprosio je svoju devojku koja je - prihvatila prsten.

FOTO: Veoma detaljne slike buba

Oni pripadaju grupi najmnogobrojnijih i najraznovrsnijih organizama na svetu. Ovi insekti jesu veoma neugledni, ali su i veoma prilagodljivi, pa neki od njih mogu da prežive i u svemiru.