Kako da vam parfem traje duže?

Miris žene je jedno od najvažnijih oružja u osvajanju muškaraca, a izbor treba da odgovora karakteru osobe, kao i prilici u kojoj će se koristiti.
Nakon odabira omiljenih mirisnih nota koje će vas inspirisati, važno je odabrati i najodgovarajuću koncentraciju parfema. 
 
Takođe, veoma je bitno da se pridržavate ovih saveta:
 
1. Nije svejedno gde čuvate parfem
 
Da bi parfem trajao što duže, ne treba ga čuvati u kupatilu ili na nekom drugom vlažnom i toplom mestu. Vrućina, svetlost i vlaga smanjiće kvalitet parfema, a mogu uticati i na promenu mirisnih nota. Radije ga čuvajte na suvom i mraćnom mestu.
 
2. Za zavodljivo mirisnu kosu
 
Pored zglobova ruku i vrata kao najzavodljivijih delova tela svake žene, parfem će imati dugotrajan miris ako ga stavljate na kosu. Kako bi i vaša zamirisala, potrebno je naprskati četku za kosu, a onda njome proći kroz vlasište.
 
3. Ulje produžava trajanje mirisa
 
Žene sa masnijom kožom duže zadržavaju miris parfema. Stoga, ukoliko imate suvu kožu tela, svakako je bolje da se pre parfema nanese ulje za telo, koje će ga nahraniti.
 
4. Parfem nanesite na topla mesta
 
Kada nanosite parfem, dobro je da se odabere nekoliko područja sa pulsom (vrat, iznad pupka, ispod lakta, zglobove) na koja ćete naneti parfem. To su najtoplija područja koja će omogućiti da se miris proširi celim telom.
 
5. Mirisni štapići
 
Ukoliko vas mrzi da nosite ceo parfem sa sobom, idealan trik je da naprskate štapiće za uši, te da ih spakujete u vakum kesice. A kada vam zatreba miris uvek možete izvaditi štapiće i dotaći sebe u bilo koje doba dana.
 
Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".