Cveta tržište polovnjaka u Nišu, cene i do nekoliko desetina hiljada evra

Na području Carinarnice Niš od januara do novembra ove godine ocarinjeno je 3.360 vozila, što je za 17 odsto više nego u istom periodu 2015, pokazuju podaci Uprave carina.
Ovogodišnji uvoz "polovnjaka" na području od Knjaževca do Preševa, prema podacima carine, nadmašio je uvoz polovnih vozila  u 2014. godini za 32 odsto. 
 
Da u Niš i okolna mesta stiže sve više polovnih vozila pokazuje i sve veći broj auto-placeva na kojima se ovakvi automobili prodaju, a nedelja odavno više nije jedini dan u sedmici kada se na niškoj auto-pijaci može ponuditi i kupiti polovni automobil. 
 
Auto-placevi otvoreni su preko cele sedmice, a cene polovnih vozila kreću se od par hiljada do nekoliko desetina hiljada evra.
  • pumpa

    18.12.2016 15:17
    benzinska
    Opste je poznato da na benzinskoj pumpi u Madjarskoj necu imenovati kojoj,spustaju kilometraze za 10€ na koliko hoces.I ne postoji nacin da se provali da li je spustano,samo glupi misle da se moze znati.Kod pravog strucnjaka nema sanse da provalite.
  • jel

    18.12.2016 14:54
    cudim se
    A Novi Sad i relacija prema Futogu koliko ima samo placeva sa polovnjacima.A sve sto stigne kod nas su auti od po 300.000 km,ili razbijeni.Auto koji malo ima na satu i neudaran je skuplji tamo nego kod nas.Kod nas ako vredi 7.500€ kod njih je 8.600€.Kod nas dovoze krseve,jel na dobrom autu nema zarade.Toliko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija