Webiz konferencija od 30. marta do 2. aprila u Zrenjaninu

Zrenjanin postaje krajem marta centar IT industije, digitalnih tehnologija i digitalnog marketina, zahvaljujući Webiz konferenciji.
Webiz se ove godine održava od 30. marta do 2. aprila, s tim što se 30. i 31. marta realizuje Webiz edukacija, a od 31. do 2. aprila Webiz konferencija. Kao i svake godine, posetioce konferencije očekuje izuzetno kvalitetan program, sa velikim brojem eminentnih predavača, IT kompanija i partnera Webiz-a koji će se predstaviti kroz predavanja, aktivacije i promotivne aktivnosti.
 
"Konferencija je i ove godine podeljena na tri celine u tri dana: petak će obeležiti motivaciona predavanja keynote predavača, od kojih bismo izdvojili Lazara Džamića, marketinškog stratega i velikog motivatora, kao i Steli Eftija, i više nego interesantnog govornika koji nam dolazi direktno iz Silicijumske doline iz SAD. Drugi dan obeležiće predavanja predstavnika IT kompanija i stručnjaka iz specifičnih oblasti koje koriste inovativne i digitalne tehnologije. Treći dan, nedelja, rezervisan je za preduzetničke priče, gde će posetioci moći da čuju niz zanimiljivih predavanja gde su dobre ideje i motivacija prerasle u uspešne preduzetničke priče", kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.
 
Lista predavača dostupna je na sajtu www.webiz.me i ona će svakodnevno biti dopunjavana novim imenima. "Pored redovnog programa, i ove godine organizovaće se radionice sa praktičnim temama, kao i različite networking aktivnosti u hotelu Vojvodina. Faktički će svaki delić slobodnog prostora van konferencijske sale biti podređen networkingu, odnosno povezivanju učesnika, međusobnom upoznavanju, razmeni ideja i iskustava. Nakon predavanja slede Webiz žurke", dodaje on.
 
Ove godine domaćini žurki će biti pivnica "Četir’ konja debela" i najpoznatiji zrenjaninski klub – Kafemat.
 
Iako će i ove godine kompletan program biti direktno prenošen putem fejsbuka, upravo zbog bogatog networking programa, organizatori preporučuju dolazak na Webiz konferenciju.
 
"Iz prošlogodišnjeg iskustva, preporučujemo svima da se što pre prijave, naročito onima koji dolaze iz drugih gradova. Prošle godine je hotel bio popunjen veoma brzo, dok su se nedelju dana pre konferencije popunili i svi kapaciteti privatnog smeštaja u Zrenjaninu. Takođe, kako je ovo peta, na neki način jubilarna, konferencija spremili smo brojna iznenađenja za sve posetioce u vidu poklona. Kvalitetna edukacija, mnogo energije i motivacije i dobar provod više su nego dovolji razlozi da dođete na Webiz", dodaje Vladimir Kovač.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija