Brz i lak prevoz uz "Tomić Trans 022"

Selidbe, domaći, ali i inostrani kombi transport možete obaviti brzo i lako uz usluge autoprevoznika "Tomić Trans 022".
Selidbe, domaći, ali i inostrani kombi transport možete obaviti brzo i lako uz usluge autoprevoznika "Tomić Trans 022".
 
Sigurnu i kvalitetnu uslugu garantuje prevoznik koji iza sebe ima već tri godine uspešno realizovanih prevoza u zemlji, ali i širom regiona. Sve vrste kombi prevoza, carinske i/ili necarinske robe, stići će do Hrvatske, Slovenije, Austrije, Mađarske, Nemačke, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske, Rumunije, pa i do Holandije, pouzdano i po najpovoljnijim cenama.
 
 
Na raspolaganju su dva vozila, dimenzija 3,2 m x 1,8 m 2,2 m (manje vozilo), kao i 4 m x 2,10 m 2,35 m (veće vozilo). Oba kombija nosivosti su do 1.200 kilograma. U vozilima mogu da se nalaze četiri ili osam euro paleta.
 
Sezona prevoza je u jeku – nemojte se dvoumiti! Pozovite prevoznika za kojeg mogu da garantuju dugogodišnji zadovoljni korisnici u Srbiji i šire. Cena prevoza je već od 35 dinara po kilometru. 
 
 
Zakažite transport na telefon 063/510-385 ili na mejl tomic.trans.022@gmail.com, a detalje pogledajte na Fejsbuk stranici "Tomić Trans 022".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Smanjene devizne rezerve NBS

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je danas da su bruto devizne rezerve na kraju marta ove godine bile 24,9 milijardi evra, što je u odnosu na kraj prethodnog meseca smanjenje za 89,3 miliona evra.