"Prvi maj" šesti put na prodaju, cena tri puta manja

Stečajni upravnik kompanije "Aha Mura Prvi maj" u Pirotu Miroljub Dimitrijević oglasio je još jednu, šestu prodaju imovine ove firme, metodom javnog nadmetanja.
"Prvi maj" šesti put na prodaju, cena tri puta manja
Foto: Pixabay

Početna cena je gotovo trostruko manja od prethodnih i iznosi 200 miliona dinara, a depozit je 126 miliona. Na prodaju je celokupna imovina, počev od proizvodnih hala, upravne zgrade, restorana, biblioteke, dečjih igrališta, pa do parkova, umetničkih dela i zaliha gotove robe i sirovina.

Javno namdetanje će se održati 27. oktobra u kancelariji stečajnog upravnika. Na jednoj od poslednjih prodaja, kao zainteresovani kupac javila se Slobodna zona Pirot, koja je ponudila 125 miliona dinara. U pogonima ove kompanije trenutno radi jedna firma iz Beograda, kao zakupac, koja upošljava oko 300 radnika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Smanjene devizne rezerve NBS

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je danas da su bruto devizne rezerve na kraju marta ove godine bile 24,9 milijardi evra, što je u odnosu na kraj prethodnog meseca smanjenje za 89,3 miliona evra.