Kompanija Facebook i dalje najbolje mesto za rad

Istraživanje Glassdoora pokazalo je da su radnici Facebooka najzadovoljniji, a među najboljih sto je čak 28 kompanija iz sveta tehnologije.
Kompanija Facebook je svake godine visoko rangirana, a od 2011. godine je pet puta dobila status najbolje tehnološke kompanije.
 
Ove godine Facebook je dobio ocenu 4,6 od 5. Do ove ocene Glassdoor je došao na osnovu informacija zaposlenih koji su anonimno popunjavali anketu, nakon čega je algoritam doneo konačnu ocenu. Ova kompanija je na prvom mestu i zbog brige o zaposlenima i transparentnog rukovodstva.
 
Kompanija Google našla se na petom mestu, HubSpot na sedmom, World Wide Technology na osmom, a Ultimate Software na desetom mestu.
 
LinkedIn je zauzeo 21. mesto, Microsoft 39, a kompanija Apple našla se na 84. mestu.
 
I proteklih godina su na listi kompanija koje imaju najbolje uslove za rad dominirale kompanije koje se bave informacionim tehnologijama. Slede firme iz oblasti zdravstva, konsaltinga i maloprodaje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija