Ukradeno sanitetsko vozilo u Prilužju, pacijenti ugroženi

Sanitetsko vozilo Doma zdravlja u Prilužju i jedno privatno vozilo ukradeni su u noći između četvrtka i petka, potvrđeno je RTS-u u kosovskoj policiji.
Policija je započela istragu i za sada nema osumnjičenih. Dom zdravlja u Prilužju kod Vučitrna ima još jedno sanitetsko vozilo.
 
"Desetkovani smo ovom krađom, biće teško da izađemo u susret svim pacijentima radi prevoza do najbližeg bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici", rečeno je RTS-u u Domu zdravlja u Prilužju.
 
Medicinsko osoblje Doma zdravlja vozila koristi i za obavljanje patronaže pacijenata.
 
"I do sada je bilo teško obezbediti vozila za sve potrebe pacijenata, a od sada biće još teže", kažu u tom Domu zdravlja.
 
RTS navodi da u ovoj ustanovi zdravstvene usluge, osim žiteljima Prilužja, pružaju i stanovnicima Graca, Babinog Mosta, Crkvene Vodice i Plemetine. U tim selima ima više od 4.000 Srba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.