Šutanovac traži od Dačića da podnese ostavku

Predsednik DS Dragan Šutanović zatražio je da ministar spoljnih poslova Ivica Dačić podnese ostavku zbog izjave da postoje pisani i nepisani briselski dogovori.
U izjavi dostavljenoj medijima, Šutanovac podseća da je Demokratska stranka još pre tri meseca tražila od Vlade Srbije da saopšti šta je sve potpisano u Briselu, a šta dogovoreno u ime građana Srbije.
 
Šutanović, naime, smatra da aktuelni ministar spoljnih poslova mora da zna da usmeno predanje nije validno u međunarodnim odnosima i da ono neće zaštititi Srbe na Kosovu, što, kako navodi, mora biti primarni cilj zemlje u kosovskoj politici.
  • ja

    20.01.2017 17:43
    trazim
    Ja trazim od njega dve ostavke i to poslanika i sefa stranke
  • oobavezno

    19.01.2017 22:28
    Dacic je omiljeniji od Sutanovca dok je ovaj nomrazeniji politicar ikad.
  • Jacovitti

    19.01.2017 20:00
    To postalo normalno, oni od ovih, a ovi od onih traže neke ostavke. Te za ovo, te za ono.
    Oni (ma koji bili) od kojih se traži ostavka, ni ne konstatuju da im je neko pljunuo pod prozor ili se na njih žalio upravi vodovoda.
    Istovremeno, oni (ma koji bili) koji traže ostavku, jako dobro znaju da nikoga nije briga za njihov zahtev i da od ostavki nema ništa! Odnosno, biće u dlaku sve isto kao i kada su neki tamo (ma koji bili) tražili ostavku od njih.
    Ko tu šta glumata i imaju li oni (ma koji bili) nekog pametnog posla?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija