Direktorka Doma zdravlja sanitetom prevozila nameštaj

Vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja u Kuršumliji, direktorka te ustanove je prevozila nameštaj, piše portal prokupljenadlanu.rs.
Kako se navodi, na fotografijama koje su dostavljene tom portalu, vidi se kako se sanitetskim vozilom doprema i istovaruje nameštaj u kuću direktorke Uranije Petrović.
 
Fotografije su zabeležene 5. decembra ove godine, a direktorka kaže da je reč o polovnom nameštaju njene ćerke i da je dopremljen kada je vozilo bilo prazno. 
 
Kako je saznao portal, nameštaj je ne samo dopremljen, već je i unet u kuću, a na fotografijama se lepo vidi da to čine osobe koje su bile u vozilu Hitne pomoći. 
 
“U pitanju je nameštaj koji je preuzet od moje ćerke u Beogradu i dopremljen vozilom koje je bilo prazno. Uvek izlazimo u susret zaposlenima kada je vozilo prazno i nisam samo ja to činila. Zamolila sam vozača da mi donese tu komodu“, potvrdila je Petrovićeva za prokupljenadlanu.rs.
  • av

    13.12.2017 06:53
    av
    jel doticna naprednjak? pa kup[ite joj auto zaboga
  • dr Petrovic

    12.12.2017 22:49
    A svinjocid
    Za novu godinu?
    I prasice neko treba da vozi.
    Ljudi smo :)
  • Opština

    12.12.2017 21:27
    Titel
    Takođe se u tom vozilu (namenjen za dijalizu) po potrebi prevozi alat i materijal za krečenje svoje kuće (merdevine, četke, valjci, KANTE sa Jupolom)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.