"Kiler klovnovi" se pojavili i u Hrvatskoj

Nakon SAD, klovnovi koji plaše i napadaju ljude stigli su i u Evropu, a prerušene osobe počele su da se pojavljuju i u Hrvatskoj.

U Osjeku, dvojica dečaka starih 13 i 14 godina uspeli su u ponedeljak uveče da pobegnu osobi maskiranoj u klovna koja je pokušala da ih uhvati.

Protiv takozvanog "klovna ubice" može se podneti jedino prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, rekao je Dario Premec, portparol PU osječko-baranjske.

Klovnovi su viđeni i u sredu uveče nedaleko od jedne osnovne škole u Dubrovniku. Navodno su na školsko igralište postavili lutku i decu uveravali da je mrtva. Međutim, utvrđeno je da je reč o deci mlađoj od 14 godina.

Ipak policija je danas izdala hitno saopštenje u kojem se navodi da "zbog pojačanog interesa javnosti za pojavu klovnova koji na ulicama plaše građane, policijski službenici proveravaju svaku dojavu". Navode da građani, ukoliko budu u situaciji da ih neko zastrašuje na taj način, u svakom slučaju mogu i treba o tome da obaveste policiju.

Fenomen se prvo iz SAD proširio na Veliku Britaniju, a odatle na još neke zemlje Evrope. Na društvenim mrežama objavljene su brojne fotografije i svedočenja o maskiranim ljudima koji mašu noževima, palicama i drugim hladnim oružjem. Pre nedelju dana muškarac sa maskom klovna lakše je nožem ranio 19-godišnjeg mladića južno od Geteborga u Švedskoj.

  • lol

    21.10.2016 22:04
    e bre
    Pa to snimaju bre za youtube - videcete kada se pojavi... 100%... Hoce da zarade ljudi...
  • salence

    21.10.2016 11:54
    aha da
    Samo cekam da ameri pocnu da se mazu sopstvenim fekalijama pa da sednem, gledam i uzivam...
  • Eh

    21.10.2016 06:24
    Najobičnije delovanje satanista koje finansiraju Iluminati a čiji su članovi iz uglavnom jedne nacije, koja ima iskustva sa satanizmom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.