Sudija uhvaćena kako prelepljuje cene da bi dobila veći popust

Sudija u poljskom gradu Šćećinu osramotila se i suspendovana je sa posla kada je ovog vikenda uhvaćena kako lepi etikete sa druge robe na tri knjige, turističke vodiče, kako bi ih platila sa još većim popustom od promotivnog i tako uštedela tričavih sedam evra.
Sudija uhvaćena kako prelepljuje cene da bi dobila veći popust
Foto: Pixabay
Sredovečnu Poljakinju, sudiju već 25 godina, uhvatilo je obezbeđenje radnje u tom gradu na severo-zapadu Poljske kada je odlazila od kase, pošto je kasirka prijavila da je na etiketama bila cena 4,99 zlota, umesto prave 14,99.
 
Obezbeđenje je pozvalo policiju kojoj je Poljakinja uhvaćena u prevari pokazala čak sudijsku legitimaciju, a pokazalo se da joj se popust činio mali, pa je na knjige zalepila etiketu druge robe sa još manjom cenom u pokušaju da tako uštedi "čitavih" sedam evra.
 
"Odmah je suspendovana sa službenih dužnosti na mesec dana", kazao je portparol Okružnog suda u Šćećinu Mihal Tomala, a istragu je povelo tužilaštvo.
  • Marijana

    25.06.2017 20:43
    Eto meni uštede
    Pa sto do sada ovo niste pisali.Idem odmah sutra u replay da na najskuplju stvar zalepim kinesku cenu.Ima da budem obučena kao mačka onako skupo , a ima da platim samo 1000 dinara.A tek šta ću u radnji da nalepim ima da izvučem 4 kolica klope za 2000 dinara.
  • Nervirach

    25.06.2017 18:06
    Kako sam znao da nije kod nas? Ah da, trazili bi za dzabe i tuzili sve koji su ih nahvatali i pevali kako je tako i u Evropi
  • Rolovan

    25.06.2017 15:21
    A kod nas ministar mazne stan od 130km2 i nikom ništa...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.