Nožem izbo dvojicu u toaletu novosadskog kafića

Devetnaestogodišnji Stevica K. predao se novosadskoj policiji nakon potrage koja je za njim bila organizovana pošto je prošle nedelje u tuči nožem izbo dvojicu mladića u jednom novosadskom kafiću.

Policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu koja ga tereti za pokušaj ubistva i odredila mu protivor do 30 dana.

Tuča dve grupe mladića dogodila u četvrtak uveče u hodniku toaleta. Nakon koškanja i gurkanja, Stevica je nožem dva puta ubo u stomak Gorana M. (21), a potom tri puta, takođe u stomak Miletu Ć. (22).

Zatim je pobegao. Izbodeni mladići su sa teškim telesnim povredama odmah prebačeni u Urgentni centar i nisu u životnoj opasnosti.

  • Gavra

    01.09.2016 23:52
    Ime lokala i ime izbodenih ..
    lako je moguće da su izbodeni bili siledžije " sekjuriti iz lokala " , koji se inače pojavljuju kao najgore siledžije .... poneki zaposleni i u MUP ili još češće u interventnoj ? Hajde objavite sva imena !!! Klinca sa nožem na bar 60 dana društveno korisnog rada uz nadzor - bolje nego pritvor ili zatvor kojeg će ga osloboditi advokat debelo plaćen od roditelja ....
  • don

    01.09.2016 08:08
    kakva samoodbrana
    Ti izlazis u kafic noseci noz??? Kakva crna samoodbrana? Zato smo i tu gde smo, kad nam je normalna stvar da izadjes sa nozem u dzepu...
  • Filipinac

    31.08.2016 20:26
    predsednik
    Duterte-a za predsednika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika