VIDEO: Poštanka štedionica ostaje "novosadski Skadar" zbog nerešenih odnosa

Zgrada "Poštanske štedionice" na Pozorišnom trgu, koja je počela da se gradi pre 25 godina, biće završena, ali ni Grad ni Pošte Srbije nemaju informacije kada.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i prvi čovek Pošta Milan Krbobabić kažu da se radi na završetku ovog višedecenijskog projekta koji prvenstveno podrazumeva rešavanje imovinsko-pravnih odnosa pred sudom.

Vučević kaže da je više puta od Pošte tražio informaciju o završetku ovog objekta, i da Novi Sad jedino može da navija da se reše svi problemi i taj objekat privede nameni.

Krkobabić je posebno naveo da je cela priča oko "Poštanske štedionice" glupost iz prošlosti koja ne sme više da se ponovi i da se čeka na odluke suda.


Kažimo i da su gradonačelnik Novog Sada i Pošte Srbije danas potpisali protokol o saradnji koji će omogućiti bolju saradnju obe institucije prvenstveno oko uvođenja elektronske uprave.

Takođe najavljeno je i otvaranje novih pošta na teritoriji grada, a prve će dobiti Futog u Domu kulture i Sajlovo.

Autor: 021.rs

  • Smrdija

    02.03.2016 07:31
    Bice zavrsena ... nikad.
  • Anominus

    02.03.2016 01:46
    Ovo se stilski moze uklopiti samo uz Veternik ili tako nesto.
  • Činjenica znalac

    01.03.2016 21:11
    Ukratko, ceo red građevina je izgrađen u secesiji, a jedine građevine koje bodu oči jesu "Mek" i "Skadarka" jer su izgrađene u nekakvom "ošišanom" renesansnom stilu, te SNP - sovjetski svemirski brod... Što bi rekli braća Bosanci - niđe veze...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti