Nova montažna garaža dogodine

Montažno-demontažna garaža na potezu kod Muzeja Vojvodine i Muzeja savremene umetnosti bi trebalo da bude postavljena naredne godine, saznaje Radio 021.

Montažno-demontažna garaža na potezu kod Muzeja Vojvodine i Muzeja savremene umetnosti bi trebalo da bude postavljena naredne godine, saznaje Radio 021.

Ona će se nalaziti na tom mestu dok ne bude izgrađena garaža na Trgu republike, a protezala bi se od gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" do Arhiva Vojvodine. 

Garaža bi išla i ispod pijace, a pijačni mobilijar bi tokom noći mogao da se sklanja. Član Gradskog veća za saobraćaj, Siniša Bubnjević kaže za naš radio da se radi na tome da taj projekat bude počet do kraja ove godine.

"Dakle, ja se iskreno nadam i zalažem da se nešto uradi već naredne godine. Iako smo to obećavali već dve i po godine unazad, nažalost nije bilo mogućnosti da se to sprovede u delo. Ni slučajno ne odustajemo od svega, jer gradu trebaju garaže, pogotovo u centru", rekao je on.

Montažno demontažna garaža kod Srpskog narodnog pozorišta ostaje na tom mestu do daljnjeg, dok se teren oko nje ne bude privodio nameni. Kako Bubnjević kaže, za tako nešto se čekaju zainteresovani investitori.

  • sale novosadjanin

    12.10.2010 14:19
    vidi se
    da se pare od parking servisa pametno ulazu!!!
    da li smo svi mi magarci ???
    ceo ns treba dati ds-u i parking servisu !!!
    ps-kad bi se z........i !!!!
  • Gonzo

    12.10.2010 11:26
    da li ja znam da čitam?
    Postaviće montažno-demontažnu garažu sledeće godine, a ovamo najavljuju početak radova na podzemnoj garaži na Trgu Republike krajem ove godine. WTF?!
  • tiberius

    12.10.2010 08:43
    Mogli bi i koje drvo da posadite tamo a ne samo da betonirate

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti