Ponovo propao tender za staze na Bulevaru Mihajla Pupina

Ponovo je propao tender na kojem je trebalo da bude izabran projektant za rekonstrukciju biciklističkih staza na Bulevaru Mihajla Pupina.
Ponovo propao tender za staze na Bulevaru Mihajla Pupina
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, za razliku od prve javne nabavke na koju se niko nije javio, sada su bili poslati pozivi na adresu šest projektantskih kuća, ali je samo jedna ponuda pristigla a i ona je bila neispravna.

Ponuda "VIA inženjering" iz Novog Sada sa podizvođačem "Geovizija" iz Pančeva, koji su predložili da za 750.000 dinara i 120 dana urade posao, bila je viša od procenjene vrednosti od 666.667 dinara i uz to dokumentacija nije bila ispravna jer projektanti koje je ponuđač naveo nisu imali licence.

Za sada nije poznato kada će UGZI ponoviti ovu nabavku.

Podsetimo da je u planu da se na Bulevaru Mihajla Pupina rekonstruiše ili sagradi 1.090 metara biciklističkih staza širine dva metra, a biće obnovljen i jedan deo pešačkih staza. Uz sva odlaganja oko tendera, sasvim je izvesno da rekonsturkcija biciklističkih staza u centru neće uslediti pre sledeće jeseni.

  • Ja

    24.10.2017 23:46
    Ako za to propada, tek će da propada Futoška ulica. Nju će da rekonstruišu meseca Limburga. A pre će Dunav da promeni smer nego što ćemo biciklima preko Mosta Slobode.

    Nema više ni kritične mase, sad ćemo svi lepo i napredno da ćutimo....
  • posmatrač

    24.10.2017 14:37
    Nesposobnjakovići! Pozovite čika Jovu da vam on to uradi ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti