Počinje rekonstrukcija dela Tolstojeve

Rekonstrukcija dela Tolstojeve ulice počinje danas, 5. novembra.
Počinje rekonstrukcija dela Tolstojeve
Foto: 021.rs

Kako su najavili iz Uprave za građevinsko zemljište, radovi na delu Tolstojeve, od Puškinove do Hopovske trajaće šest meseci.

Podsetimo da su radovi vredni 93,4 miliona dinara sa PDV-om, a izvode ih "Put invest" iz Sremske Kamenice, "Energo pro" iz Novog Sada, "Tim cop" iz Temerina i "AB & CO Geosystems" iz Novog Sada.

Projektom je predviđeno da bude asfaltirano oko 330 metara kolovoza, a u skoro istoj dužini će biti postavljene vodovodne i kanalizacione cevi, kao i 14 stubova javne rasvete.

  • Slanina

    06.11.2018 11:15
    BB show
    Kontam da se sretnu 2,3 zeme u sns kancelariji i posle flase zestine smisljaju koja je sledeca glupost kojom ce testirati koliko ovaj narod moze da trpi, a moze mnogo. Kreces u rekonstrukciju u novembru, ako je zavrse za godinu dana, bice dobro.
  • klf

    05.11.2018 08:56
    @dengadelija

    da li si zvao svog lokalno nadređenog da mu se pohvališ kako ti je izašao komentar i da li sipitao oće li biti nešto od onog obećanog posla od pre 3 godine, kada si se učlanio u stranku?
  • mosfet

    05.11.2018 08:12
    Hahaha 6 meseci za 300 metara puta....braco mila pa dal je realno. Jos to pocinju sad pred zimu. Zatvorice ulicu, raskopati i onda ce to tako da drezdi celu zimu dok ljudi nece imati gde da parkiraju. Haos u najavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti