Nikad postavljenu garažu čerupaju lopovi

Montažna garaža slična onoj koja se nalazi iza Srpskog narodnog pozorišta, koju je Grad kupio još pre osam godina, još čeka na postavljanje odložena na Rimskim šančevima.

Montažna garaža slična onoj koja se nalazi iza Srpskog narodnog pozorišta, koju je Grad kupio još pre osam godina, još čeka na postavljanje odložena na Rimskim šančevima.

Dok se raspravljalo o lokaciji za postavljanje garaže, lopovi su kraduckali deo po deo metalne konstrukcije, tako da se sada vrednost elemenata koji nedostaju procenjuje na čak 15.000 evra. 

Nabavka delova koji nedostaju neće biti jedini ceh sporosti gradske vlasti, jer preduzeće "Bačkaput", u čijem magacinu se čuva garaža, potražuje oko dva miliona dinara na ime ležarine.

Glavna prepreka u postavljanju garaže u proteklih osam godina bila je sumnja u nepravilnosti prilikom javne nabavke, ali je sud pre pola godine rešio da toga nije bilo. Dugo je planirano da ova konstrukcija bude postavljena na plato kod Muzeja Vojvodine, ali je ipak odlučeno da bude prebačena ispred Instituta u Sremskoj Kamenici.

Kako za "Novosti" kaže član Gradskog veća zadužen za saobraćaj Siniša Bubnjević, još uvek se čeka potpis gradonačelnika Igora Pavličića kako bi započela realizacija tog projekta. U kabinetu gradonačelnika nisu imali komentar zbog čega garaža i dalje trune na Šančevima.

  • hm

    13.10.2012 11:52
    hoće biti nešto od ovoga na kraju?
  • Zoran021

    01.03.2012 10:20
    gradonačelnik
    Pitam se da li je gradonačelnik ikad išta potpisao?Možda se boji da potpiše pa da nešto ide na njegovu odgovornost?Neodgovorni gradonačelnik nikad ništa nije ni uradio za Novi Sad!
  • Pera

    01.03.2012 07:05
    Tal
    Verovatno se nisu svi dovoljno ugradili u nabavnu cenu kao i u postavljanje . cim bude regulisana raspodela garazace biti postavljena a i delovi pronadjeni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti