Vojvodina ponovo na čelu, Zvezda poražena u Pančevu

Rukometaši Vojvodine savladali su Spartak u Novom Sadu rezultatom 22:20 u 8. kolu Superlige.

Vojvodina je tako ostvarila i petu uzastopnu pobedu,pa sada sa 13 bodova deli prvo mesto za Zvezdom koja je u derbiju kola izgubila od Dinama 27:25.

U meču sa malo golova, u domaćem timu istakli su se Pešić sa 6 i Orbović sa 5 pogodaka, dok je kod gostiju najefikasniji bio Radosavljević sa 5 golova.

S druge strane, Kaćani nikako da se pokrenu i osvoje prvi bod u šampionatu. Oni su ponovo izgubili na svom terenu, ovog puta od Požarevca sa 29:26.

Posle osam odigranih kola vode Vojvodina i Zvezda sa 13 bodova, Dinamo ima 12, Sloga 10, itd. U narednom kolu derbi se igra u Šumicama, u nedelju 30. oktobra između Zvezde i Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".