Džon Kliz se vraća na BBC posle četiri decenije

Montipajtonovac Džon Kliz (77), koji se zakleo da nikada više neće raditi na Bi-Bi-Siju, ipak će snimiti humorističku seriju za tu TV kuću.
Kliz će igrati u šestodelnoj seriji "Idit" sa Alison Stedman i Džejsonom Votkinsom. On je poslednji put radio za BBC pre skoro 40 godina, kada je imao glavnu ulogu u komediji "Falični pansion" (Fawlty Towers). 
 
"Idit" je priča o Filu (Kliz) i njegovoj simpatiji Idit (Stedman). Nakon dugog udvaranja, udovica Idit na kraju pristaje da se uda za Fila i oni planiraju selidbu u toplije krajeve. Međutim, snove će im raspršiti Iditin 50-godišnji sin Rodžer (Votkins) koji se pojavljuje pošto je izgubio posao i ostavio suprugu.
 
Džon Kliz je često kritikovao BBC i nije imao vodeću ulogu u serijama te kuće od kad se "Falični pansion" završio 1979.
 
- Nema šanse da radim na televiziji, naročito ne na Bi-Bi-Siju. Imam neki strašan osećaj da ogroman deo tamošnjih programskih urednika nema pojma šta radi - rekao je Kliz u novembru 2015.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.