Draži seksa za jednu noć

Ukoliko još uvijek niste dovoljno hrabri za ovakve izazove, krajnje je vreme da saznate sve pozitivne karakteristike seksa za jednu noć.
Ukoliko još uvijek niste dovoljno hrabri za ovakve izazove, krajnje je vreme da saznate sve pozitivne karakteristike seksa za jednu noć.

Seksualne avanture za jednu noć postale su uobičajena pojava kod pripadnika oba spola. Pretpostavlja se da je to zbog toga što su za neobavezan seks osećanja, griža savesti i prijateljstvo nepoznati pojmovi. Doduše, to su samo neke pozitivne karakteristike ovakvih odnosa...

Spektakularan orgazam

Ako vam smeta pomisao da niste jedina žena u njegovom krevetu, bolje je da izbegavate upuštanje u seksualne avanture ovakvog tipa. Ukoliko vam je samo do uživanja, trebalo bi napomenuti da seks za jednu noć ne poznaje nikakve granice pa su šanse za doživljavanje orgazma izuzetno velike.

Eksperimentisanje

Ovo je idealna prilika da napokon ostvarite svoje seksualne fantazije jer će se partner, s kojim ste prvi put legli u krevet, neizmerno truditi da zadovolji vaše seksualne potrebe. Dakle, iskažite svoje želje i krenite u akciju.

Nema romantike

Ukoliko niste romanični u duši, ovo je savršena vrsta seksualnog odnosa za vas jer se avantura za jednu noć temelji samo na telesnom dodiru. Usputne večere pod svećama i slatkorečive poruke ne dolaze u obzir.

Fizički izgled je nevažan

Pripadnici jačeg spola se u ovakvu avanturu najčešće upuštaju kako bi zadovoljili svoju seksualnu želju dok žene žele da se osete poželjnom. U neobaveznom seksu žene ne moraju da brinu o make up-u. Jedino na šta moraju da obrate pažnju je donji veš.





Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.