Senku za oči nazvali po drogi

Francuska kozmetička kompanija Sefora lansirala je novu paletu senki za oči, a jedna od nijansi dobila je škakljivo ime – Drogica.
Kompanija nijansu Drogica (Druggie) opisuje kao "metalikpurpurnu sa blagim zaokretom ka ljubičastoj" i deo je palete "Afterdark" prozvođača "Urban Decay".
 
Kako prenosi list Hafington post, jasna je činjenica da je moda umetnička forma i da ne bi trebalo stajati na put kreativnosti, ali dodaje se da je narkomanija ozbiljna tematika koju ne bi trebalo na taj način plasirati.
 
Prema podacima Centra za kontrolu bolesti zavisnosti, više od 500 ljudi, pretežno mladih, svake nedelje podlegne posledicama predoziranja u SAD.
 
Nakon pristiglih žalbi, Sefora se izvinila, ali nije najavila povlačenje senke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin