Policija smirivala građane koji su hteli na silu da uđu u besplatan voz

Specijalna policija danas je morala da bude angažovana da bi smirila građane Skoplja koji su pokušali po svaki cenu da uđu u besplatan voz za Demir Kapiju, gde se održava manifestacija povodom dana vinogradara Svetog Trifuna.
U taj promotivni voz, koji prima 200 putnika, prema proceni medija, pokušalo je da uđe tri puta više građana, među kojima je najviše bilo penzionera. Oni koji nisu uspeli da uđu, jer nisu znali da prethodno treba da uzmu besplatnu kartu, u jednom trenutku su počeli da se guraju, pa je angažovana specijalna policijska jedinica čiji su pripadnici nosili samo pendreke.
 
Razlog za veliko interesovanje za besplatan voz za Demir kapiju, koja se nalazi na jugu Makedonije, bila je manifestacija "Nedelja tradicije Sveti Trifun", koja se tradicionalno održava povodom dana vinogradara. Na toj manifestaciji, za zabavu su zaduženi popularni makedonski pevači narodne muzike, a stolovi su bogato postavljeni hranom i pićem, koji su besplatni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin