Muzej Džordža Lukasa biće u Los Anđelesu

Tvorac "Ratova zvezda" Džordž Lukas odlučio je da otvori muzej u Los Anđelesu, a taj projekat vredan je milijardu dolara, saopšteno je danas na sajtu muzeja.
Muzej će se nalaziti u parku za izložbe u Los Anđelesu i u njemu će biti izloženi predmeti iz Lukasovih filmova, posebno iz sage "Ratovi zvezda".
 
Lukas će finansirati skoro celu izgradnju muzeja, koji će se nalaziti na zemljištu od tri hektara i izgledaće kao ogromni svemirski brod.
 
Čuveni reditelj je odustao do ranijih ideja da muzej bude u Čikagu i San Francisku.
 
Lukas (72), poznat i po čuvenoj filmskoj sagi o Indijani Džounsu, planira da izloži eksponate o "Ratovima zvezda" i drugim velikim holivudskim projektima, ali i privatnu umetničku kolekciju, koju čine ilustracije, fotografije i dela američkog slikara Normana Rokvela.
 
Za sada se ne zna kada će muzej biti otvoren.
  • Mile zlojeb

    11.01.2017 13:18
    I mi Lukasa za trku imamo
    Mi ćemo otvoriti muzej Ace Lukasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.