Iskren oglas za udomljavanje mačka

Australijska agencija za udomljavanje mačaka objavila je oglas u kojem navodi apsolutnu istinu.
Oglas je izazvao brojne reakcije i komentare, a njegova autorka je izjavila da je htela da bude potpuno iskrena s ljudima. Ali, uprkos humoru, mačak Bigls još u nije pronašao dom. 
 
U oglasu piše da je Bigls pravi mali diktator. Predivni crni mačak sa žutim očima neće se suzdržavati od ugriza ako ga zbog nečega nervirate. Sve mora da bude po njegovom i ako ga ne pustite napolje kada on to želi, prilično će se naljutiti. 
 
Daće vam do znanja kada je ljut i neraspoložen, a takav je vrlo često jer su njegovi standardi suviše visoki. Maziće se samo onda kada on to želi, a ako mu to u jednom trenutku dosadi, ugrišće vas. 
 
Ipak, gospodin Bigls ima i nežnu stranu. Voli da se igra s drugim macama i ponekad mazi. Voli da učestvuje u razgovorima, a ako mu se obratite, dobićete odgovor. Čak će vam dozvoliti da mu dajete poljupce kada je lepo raspoložen, a obožavaće da spava u vašem krevetu. 
 
Uvek pazi na manje životinje od sebe, a obožava da se igra sa psima. 
 
Gospodinu Biglsu je potreban vlasnik kojem neće smetati njegova narav i koji se neće ustručavati da mu stane na put kada pretera.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.