Život
11.02.2016.
20:57 > 00:31
Gradska deca imaju jednu "dijagnozu", a to je nedostatak prirode, mišljenja je autor i voditelj emisije Sasvim prirodno Jovan Memedović.
  • Masa ns

    12.02.2016 08:09
    ...
    Sad nema komentara kad nisu u pitanju starlete i druge budalastine.
    Ja svoje dete od 3god kadgod mogu vozim na plac preko na sremsku stranu,i u blato i u prasinu.na vazduh.istina da mi uzme tel i kao nesto gleda i tapka po njemu,ali traje kratko.kad ne lije sa neba,mi smo napolju.
    Za danasnju decu bice jako tesko da se odupru tehnologiji ali su roditelji ti koji treba da ga nauce kako kvalitetno da zivi.
  • Drum

    12.02.2016 02:40
    Kako da ne bude tako kako jeste, kada gledam dete od 3 godine već drži tablet u rukama!

    Deci brane da se igraju u prašini i blatu! Ja kada sam bio dete, dolazio sam kući blatnjav, pa ništa mi nije bilo! Prljava odeća se opere.

    Ujela me i osa i pčela, jeste boljelo, ali opet sam preživio, sreća pa nisam alergičan.

    Igrao sam i igrice, ali sam provodio i vani vremena, kad god nije bilo loše vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna