Autor: Index.hr

Život
20.07.2017.
09:35
Radnik jednog salona za tetoviranje u kineskom gradu Đining našao se u velikim problemima nakon što su objavljene fotografije i video mačeta kojem je tetovirao jednu od prednjih nogica.
  • Shimmy

    20.07.2017 13:46
    SVIM VEGANIMA
    Nije mi jasno kako neko moze u svojoj glavi da abstinira od hrane zivotinjskog porekla, ali sebi nekako opravda polno sakacenje zivotinja zarad licnog komfora (tj toga da ne mora da se cima oko potomaka te vrste).

    Macke nisu neophodne za normalan zivot coveka, budite dosledni! Ako imate macku, vi zbog vasih emotivnih potreba podrzavate odvratnu mesnu industriju! Hrana za macke nije nastala prirodnim putem, vec je posledica ogromne patnje masinerije farmi zivotinja gde je neizmerna patnja prisutna svakodnevno i te zivotinje ne vide svetlo dana!
  • Shimmy

    20.07.2017 13:39
    @Veganka
    Ali bi zato svojoj macki medicinskim putem odstranila matericu, jel tako? Mozda nemas pravo da je tetoviras, ali imas pravo da je polno sakatis BEZ NJENOG PRISTANKA!? Odvratno je i jedno i drugo, zivotinje treba da zive svoj zivot u prirodi, ako je moguce bez uticaja coveka. Ljubimcima jeste mesto uz ljude, ali ne po cenu steriliteta i lanca i lisavanja slobode kretanja. Odvratni su mi vlasnici ljubimaca koji se boje da izvedu zivotinju bez lanca, JER ZNAJU DA SE NIKAD NECE VRATITI! Ako si dobar prema svom ljubimcu nema potrebe da ga lisavas slobode kretanja, ali u gradu to jednostavno nije realno!

    Sterilisati zivotinju je ODVRATNO i egocentricno, samo zato sto vas mrzi da se brinete o njoj i tesko vam pada mogucnost da se razmnozi, jer eto bice macica koje VI ne zelite...macka ih i te kako zeli, ali vama to ne odgovara.

    Vegani koji su VLASNICI macaka imaju teske eticke i moralne probleme. Nije ok kupovati meso za sebe, jer zivotinje pate, ali jeste ok kupovati maciju hranu (meso) jer eto macka mi daje emotivnu podrsku i lepa osecanja. Kupovinom hrane za macke podrzavate mesnu industriju licimeri!

    P.S. jedem meso, veganima se treba suprotstaviti dokle god svoje vrednosti ne prestanu da sire religijsko/fanatickom propagandom! Svi mi imamo neka svoja uverenja, cak i nacisti, ali ne znaci da ih je ok propagirati i nametati drugima.

    Da je veganska vizija ispravna, vec bi imali visegeneracijske porodice i narode, posto kao ideja postoji jako dugo, medjutim..
  • Vegan

    20.07.2017 13:33
    Mi smo ih stavljali u kesu i palili sa benzinom za upaljače. Lepe mačke lepo gore. Ali to je moja prošlost koje se stidim.
  • Ivana

    20.07.2017 12:17
    @Pera
    "Mi smo kao klinci kerovima i mačkama stavljali pola feferone pod rep, trče kao niko :), neke smo malo i farbali, pa nikom ništa. Imali smo srečno detinjstvo."

    Nikom ništa? Zlostavljali ste i mučili životinje, i to zovete "nikom ništa"?!
    A njima?! Kako je bilo njima?!
    Kako bi bilo da vama ili vašoj deci neka druga vrsta radi to što ste vi radili životnjama?!
    Imali ste srećno detinjstvo čineći nesreću drugima. Šta je u tome srećno? Izgleda da ste ostali infantilni sadisti, čim nemate ni malo kajanja već vas zlostavljanje i mučenje životinja i dalje zasmejava i raduje.

    To je po zakonu Krivično Delo!
  • Veganka

    20.07.2017 11:20
    Tetovirala bi ja njemu jaja lemilicom pizda mu materina bolesna!
  • Pera

    20.07.2017 11:04
    preterivanje
    Mi smo kao klinci kerovima i mačkama stavljali pola feferone pod rep, trče kao niko :), neke smo malo i farbali, pa nikom ništa. Imali smo srečno detinjstvo.
  • ?

    20.07.2017 10:53
    ?
    Kr.t.n moze sebe da tetovira ali zivotinje i decu neka ostavi na miru!
  • Shimmy

    20.07.2017 10:42
    Nije to nista...
    Ovde kod nas ih sterilisu, kako bi ih bez brige mogli koristiti kao emotivne jastuke...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna