Autor: Srna, Rojters

Život
08.05.2018.
19:11
Domaći i međunarodni turizam je odgovoran za osam odsto emisije gasova sa efektom staklene bašte, što je četiri puta više nego što se ranije mislilo, objavljeno je u najnovijoj studiji.
  • turista

    09.05.2018 08:45
    E malik,malik..na govno si nalik I ti I tvoja studija
  • ja

    09.05.2018 07:58
    svetski putnik
    Turizam, odnosno mogucnost coveka da posecuje razlicite delove planete Zemlje i upoznavanje geografskih predela, ljudi, obicaja i raznih sistema je divna tekovina savremene civilizacije. Cinjenica je da tome mnogo doprinosi neverovatan razvoj i funkcionisanje avionskih letova. Mozda bi bilo lepo da kao nekada (kada bi danasnji covek za to imao i dovoljno vremena) vise putuje vozom i brodom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna