Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Rakete iz Sirije padaju u Izrael

Četiri rakete ispaljene iz Sirije pogodile su danas sever Izraela, ali povređenih nije bilo, saopštila je izraelska armija, ne navodeći druge detalje.

Evropski sastanak o migrantima sredinom oktobra

Evropski sastanak o krizi s migrantima održaće se "sredinom oktobra" u Parizu, uz učešće ministara unutrašnjih i spoljnih poslova, izjavio je u Berlinu francuski ministar unutrašnjih poslova Benar Kaznev.

Oliver Ivanović u bolovima, sa stezanjem u grudima

Predsednik lekarskog konzilijuma koji brine o zdravstvenom stanju Olivera Ivanovića, Milan Jakovljević izjavio je danas da lider Građanske inicijative SDP ima simptome angine pektoris zbog čega je prebačen na intenzivnu negu koronarne jedinice Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici.

Priveden tinejdžer koji je pozivao na odstrel izbeglica

Slovačka policija je danas privela i za podsticanje rasne mržnje optužila jednog 19-godišnjeg Slovaka koji je juče na internetu dao oglas da nudi posao "odstrel izbeglica u Gabčikovu, 25 evra po komadu", a samo tokom prvog dana javilo mu se više od 20 zainteresovanih.

Palestinski pritvorenik okončao štrajk glađu

Palestinski pritvorenik Muhamed Alan, koji je štrajkovao glađu više od dva meseca, okončao je protest, dan nakon što je najviši izraelski sud suspendovao njegov pritvor, izjavio je advokat Džamil Katib.