Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Oni zlata vrede, ali za njih nema dočeka na balkonu

"Mene nećete čekati na balkonu. Ja sponzorima ne zarađujem novac. Ja sam druga strana medalje, a Srbija ih je u jednom danu osvojila čak 80, a vi o tome niste imali pojma", ovako priču počinje Nikola Radosavljević (24).

Kinezi sve viši i sve deblji

Kinezi jedu više, pomalo rastu, ali se sve više goje, zaključak je 10-godišnjeg istraživanja koji upozorava na alarmantnu progresiju gojaznosti među stanovništvom.

Vrebalov: Nemoguće da izbori budu 20. decembra

Potpredsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS) Milivoj Vrebalov ocenio je danas da pokrajinski i lokalni izbori ne mogu biti održani 20. decembra, kako je to najavila predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

Rusija "zavrnula" gas Ukrajini

Ruska državna gasna kompanija "Gasprom" obustavila je isporuku prirodnog gasa Ukrajini, jer Kijev nije platio račune, potvrdio je izvršni direktor ove kompanije Aleksej Miler.

Letovanje uz vaučere kod 230 ugostitelja

Ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić izjavio je da se do sada javilo 230 ugostitelja i hotelijera za pružanje usluga smeštaja u okviru kampanje "Moja Srbija".

"Vegeta" povučena u tri države zbog salmonele

Hrvatska kompanija Podravka saopštila je danas da je u toku proces povlačenja proizvoda "vegeta" od 250 grama i 500 grama, određenih proizvodnih serija, sa tržišta Austrije, Nemačke i Slovačke.

Orban: Zid nije uperen protiv Srbije

Podizanje zida na srpsko-mađarskoj granici nije usmereno protiv Srbije, već da bi se sprečio ilegalan prelazak granice, rekao je premijer Mađarske Viktor Orban.