Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Osnovan fond za pravnu pomoć Džulijanu Asanžu

Britanska humanitarna organizacija koja pomaže uzbunjivačima širom sveta osnovala je fond za pravnu pomoć osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu, upozorivši da je njegovo izbacivanje iz ambasade Ekvadora u Londonu "pitanje dana".

Tramp otkazao učešće na Forumu u Davosu

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je otkazao učešće na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, zbog krize u zemlji prouzrokovane delimičnim zatvaranjem Vlade.

Vladini službenici u Vašingtonu traže plate

Stotine američkih vladinih službenika bilo je danas u protestnom maršu sindikata do Bele kuće u Vašingtonu uzvikujući "Hoćemo naše plate" i "Želimo da radimo", izražavajući time svoje nezadovoljstvo zbog delimične blokade rada savezne vlade.

Etihad otpušta 50 pilota do kraja meseca

Avio-kompanija Etihad ervejz planira da otpusti 50 pilota do kraja ovog meseca nakon velikog gubitka uknjiženog prošle godine, izjavila su za Rojters dva neimenovana izvora koja su imala uvid u internu prepisku.

U petak protest u Nišu

Protestni skup "Stop teroru-za Niš bez straha #1od5miliona" biće održan sutra, 11. januara, na Trgu kralja Milana u tom gradu, od 18 sati, najavili su danas organizatori i pozvali gradjane da dodju bez stranačkih obeležja.

UNS: Kurir dobio novog vlasnika

Novi vlasnik Kurira, 12 portala i još 14 štampanih izdanja, umesto Aleksandra Rodića je Igor Žeželj, vlasnik i direktor firme Wireless media, objavilo je danas Udruženje novinara Srbije.