Info
01.03.2015.
07:00 > 06:38
Ukrajinski predsednik Petro Porošenko rekao je da je ruski političar Boris Njemcov ubijen jer je planirao da otkrije dokaze o umešanosti Rusije u rat u Ukrajini.
  • 11.03.2015 12:19
    g. G
    1. Madjara u 5 opstina na severu Vojvodine ima procentualno vise nego rusa na istoku Ukrajine.
    2. Zapadne sile nisu uzele ni delic Cehoslovacke teritorije dok je SSSR podelio Poljsku sa nacistima. Ta teritorija je jos uvek u sklopu Rusije.
    3. Komentari su od dva razlicita anonimusa.
    4. Cemu toliki gnev i bes u svakom komentaru i uvrede tipa "...preporučujem lečenje" i "...kompletirajte večernju osnovnu školu..."?
  • G

    04.03.2015 15:53
    @Anonimus - da li je moguće da čak ni nakon ukazivanja na pojam "sarkazam" vi i dalje interpretirate komentar bukvalno? Imate li jedan jedini valjan razlog zašto ste neobrazovani u 21. veku? Potražite samo definiciju stilske figure "sarkazam", i onda lepo kad naučite šta je to pročitajte komentar još jednom.
    Ako smatrate da se susedna Mađarska ne bi umešala da nakon oružanog otimanja vlasti u Srbiji pučisti probaju da ukinu mađarski jezik toj manjini, to je vaše pravo na mišljenje za koje sam ja u potpunosti uveren da je pogrešno. U Ukrajini su pučisti pokušali da urade tačno to ruskoj manjini, i jedina razlika koja se može navesti je što ruske manjine u Ukrajini ima daleko više nego mađarske u Srbiji. Izuzetno je interesantno to čuđenje što Rusija nije sedela skrštenih ruku na takav razvoj događaja.
    Ako već pominjete pakt o nenapadanju između SSSR i Nemačke, što ne iskopate ono kada su zapadne sile dozvolile Hitleru da okupira Čehoslovačku, drugim rečima poklonili mu nešto što nije ni bilo njihovo da daju, što je radnja koju i danas vole da upražnjavaju? Dobijate pretpostavljam naprasno slepilo kad vam neko ukaže na takvu saradnju zapada sa nacistima, ili naravno smatrate da je pakt o nenapadanju daleko lošiji od sporazuma o aneksiji tuđe zemlje? Znači li to "gospodine", koristeći vaše kriterijume, da su zapadne zemlje bile sve do jedne fašističke?
  • 04.03.2015 10:36
    Ovde neki treba da ponove lekciju o fasizmu, posto kanda u svojim komentarima to ne primecuju! Je li tako G?
    Da dodam da Putin lepo prica i o Staljinu i o saradnji sa nacistima!

    http://www.021.rs/Info/Svet/Putin-branio-pakt-Sovjeta-i-nacista.html
  • G

    02.03.2015 09:57
    @Armagedon - vidim odbijaju da mi objave iskren i direktan komentar, pa ću samo ponoviti da vam preporučujem lečenje i nakon toga da što hitnije upišete i kompletirate večernju osnovnu školu u kojoj bi trebalo da konačno naučite šta je sarkazam.
  • 01.03.2015 12:16
    ju ju Precednika
    PoTrosenko bas prica svasta poslednje vreme.Interesantno je da ratuje protiv Rusa,Putina ali i dalje posluje u toj Rusiji.To mu ne smeta?Imperija se uvecava...jadan taj ukrajnski narod !
  • Armagedon

    01.03.2015 10:32
    Ma nemoj
    Gospodine "G". Mi smo videli u prošlosti kako je bilo kada je fašistička opcija otela vlast, i pokušala da ukine Hrvate, Bošnjake i Šiptare. Na kraju su tamo srbi morali ućutati kao zaliveni. I ja sam uveren kada bi neko u Vojvodini hteo da ukine Mađarski jezik i Mađare, da biste se vi vrlo brzo oprostili od Vojvodine, i na kraju bi upravo vi ućutali kao zaliveni. Zato smanji malo strasti i maštarije. Žalosno što od skorašnje istorije bukvalno ništa niste naučili. Treba ukinuti takve kao što si.
  • 01.03.2015 09:47
    смрт фашизму
    Па наравно да је Русија укључена. Ако Русија не стане против фашизма који цвета у Кијеву ко ће?
  • G

    01.03.2015 09:07
    @Anonimus - još samo da pokažete da su "putinovi drugovi" finansirali ukrajinske fašiste sa 5 milijardi da oružjem otmu vlast u zemlji, spaljuju ljude po zgradama i ruskoj manjini pokušaju da ukinu pravo na korišćenje jezika i ostala manjinska i stečena prava. Posete direktora CIA su zaista nebitne - dobro bi jedino bilo da obrazložite zašto jedinice ukrajinske vojske i dalje imaju zapadnu podršku iako u svoj pohod neskriveno idu fotografišući se sa slikom Hitlera, i da li na primer da sada Hitler lično ustane iz groba i krene da ih predvodi bi imali istu podršku kao danas.
    Evo ja sam lično u potpunosti uveren da bi mađarska manjina u Srbiji ćutala kao zalivena da neka fašistička opcija otme vlast u Srbiji i ukine im pravo na korišćenje maternjeg jezika. Jeste, govorim o onoj istoj manjini koja organizuje "jezičke patrole" po Vojvodini.
  • 01.03.2015 07:57
    Ne znam kakav dokaz još treba za umešanosti ruskih snaga. Mislim, kao početak, svi važniji lideri pobunjenika su bivši KGB-ovci i Putinovi drugovi. A kao nastavak imamo vrlo detaljne satelitske snimke, zatočene vojnike, itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna