Info
24.03.2015.
16:36
Švedska se suočava sa rastom neonacističkih aktivnosti uprkos padu broja neonacističkih organizacija, saopštila je neprofitna organizacija "Ekspo foundejšn", koja proučava antidemokratske, desničarske i rasističke tendencije u društvu.
  • Ne vidim, Ne čujem, Ne govorim

    24.03.2015 21:26
    Ne slažem se
    Ako je tako kao što Vi kažete, i ako je to istina, onda nemamo zbog čega da se brinemo.
    Ako nekom smeta tuđe razmišljanje, tuđa indikacija i ukazivanje na promene, a pri tom pripisuje tome oboljenje mozga, onda je to pokazatelj unapred pristrasnog i određenog razmišljanja.
    Lično, meni najviše smeta kada se neko smatra nepogrešivim, a pri tom pobije 2500 civila i spreči bilo kakvu istragu ili da se to nazove zločinom. Istina je samo jedna, a u kom pravcu će sve ovo otići pokazaće budućnost.
    Naveo bih nekoliko dodatnih dokaza... ali nažalost, nemamo toliku slobodu.
    Nego, kojim labaratorijama su ono zabranjena istraživanja 1997 godine od strane UN, zbog eksperimenata na virusima koji bi pogađali određenu ciljnu grupu ljudi? U Parizu i Tel Avivu?
  • 24.03.2015 19:33
    @Tri Majmuna U Jednom
    "Protokoli sionskih mudraca" su najcrnja antisemitistička propaganda i to ne treba čitati jer truje mozak. Takođe, i svo ono đubre koje je pisao vladika Nikolaj Velimirović... Verovati u to da celim svetom vladaju tri čoveka - to je ozbiljno oboljenje mozga.
  • Tri majmuna u jednom

    24.03.2015 17:36
    Prirodni tokovi
    Ja lepo kažem ljudima da će na kraju Jevreje da progoni ceo svet, ovog puta.
    A sve zbog par Hazara, koji organizuju haos po svetu.
    Svest o tome se javlja svuda po svetu i ispoljava kroz nacizam.
    Naravno da to neće stati, dok Rotšildi imaju podršku ostalog dela svog naroda.
    Neće da biden dobro.
    Kako bilo, rat nam je zagarantovan.
    Jedan sam od retkih koji zna da ne treba ići odavde, i kako će se otprilike razvijati.
    Kod nas ima da pobegne sav italijanski i španski kapital, koji će biti zaslužan za razvoj Železnice, a koja će jedina biti funckionalna kao sredstvo transporta i snabdevanja. Zahvaljujući njoj, Srbija ide napred. A obaška što će Rotšildima biti pomršeni konci. Znam da ovo neće smeti da se objavi. Ajd, u zdravlje i savko dobro za "021"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna