Info
25.05.2015.
16:48
U Ministarstvo pravde Srbije stigao je dopis iz Haškog tribunala o povratku lidera Srpske radikalne stranke i haškog optuženika Vojislava Šešelja u tu ustanovu. 
  • Zoćko

    30.05.2015 14:38
    Niška banja, topla voda, Soko banja, Soko grad
    Trebalo bi tražiti od Haškog tribunala da čitavu Republiku Srbiju predloži na UNESCO-vu listu svetske kulturne baštine, kao jednu od najstarijih banja, koja datira još iz vinčanskog perioda sa lekovitim svojstvima tla, voda i vazduha. Kao razlog može se navesti što i posle toliko milenijuma Srbija ozdravljuje ljude, primer je gotovo trenutno izlečenje od smrtonosne i opake bolesti jednog državljanina Srbije, inače Haškog večitog optuženika. Svi građani Holandije, zemalja EU i sveta neka dođu i uvere se u ove tvrdnje Haškog tribunala. Mi ćemo ih rado ugostiti.
  • grbavi

    25.05.2015 19:10
    ovo je opet upereno protiv vlade i premijera
  • 25.05.2015 17:38
    Daleko od toga da volim Šešelja, ali u društvu u kome je Šešelj u zatvoru, a Vulvin ministar - nešto debelo smrdi ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna