Info
28.05.2015.
14:09
U SAD je toku proizvodnja elektromagnetne bombe (EMP) koja koristi elektromagnetnu radijaciju za uništavanje digitalnog oružja, prenose američki mediji.
  • mrva

    28.05.2015 17:46
    "Još nismo dostigli filmove 'Zvezdane staze' i 'Ratovi zvezda', ali ovo je definitivno tehnološki napredak koji nam pruža priliku da radimo stvari koje ranije nismo mogli", izjavio je vodeći istraživač u laboratoriji američkog vazduhoplovstva Piter Finli u intervjuu za CNN.

    Ne, papane, to se zove tehnoloski nazadak ili zloupotreba tehnologije. Baci je svojoj mami na glavu da je isprobas. "Vodeci istrazivac" a u ljudskom i moralnom smislu infant.
  • Ime mi je...

    28.05.2015 16:56
    Koristite koje hoćete samo se manite nuklearnih
  • 28.05.2015 14:56
    Preciznije
    Niste dobro razumeli. To je obična bomba koju će držati elektromagnet pod krilima vaiona. Zgodnije se otkačinje. Bolje i brže će da donose demokratiju. Samo, njihova propagandna mašinerija to odmah pretvorila u EM bombu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna