Info
28.05.2015.
21:59
Evropska unija se danas saglasila da za godinu dana produži sankcije protiv pristalica sirijskog režima, dok je na listu dodat višerangirani vojni zvaničnik.
  • 29.05.2015 06:52
    A šta da radi EU?
    Kako da pomogne EU? Nije dovoljno što EU prihvata migrante iz Sirije i zbrinjava ih a da pri tom ne rade ništa a i neće da rade, još treba da EU izdržava celu Siriju. Odakle? Pa na bliskom istoku uvek bilo rata i sukoba, nikada nije ni prestalo a nikada neće ni prestati. Takvi su muslimani tamo. Tamo je smisao života praviti što više dece i ratovati. Ništa više. I ko je kriv za to? Ko je kriv što su birali islam za svoju veru? I to najnasilničkiju i najkrvoločniju veru, pa posle kukaju. Jesmo mi krivi za to?
  • sdragan

    29.05.2015 05:09
    EU produzava sankcije jedinoj drzavi koja se ozbiljno bori protiv ISIS-a? Taj rat traje godinama a od medjunarodne zajednice nema nikakve pomoci? Zaista licemerno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna