Info
25.06.2015.
15:40 > 15:42
Mađarska ne može da primi više migranata, izjavio je danas u Briselu mađarski premijer Viktor Orban.
  • Milan

    25.06.2015 17:55
    "Izbeglicama treba pomoći "u ime hrišćanskog milosrđa....."

    A dali se iko pita jesu oni kao azilanti muslimani milosrdni kada su nedavno isti ti azilanti ubili 12 hrišćana samo zato što se nisu molili sa njima Allahu. Zašto mediji o tome ćute, već to objavljuju samo po koje nezavisne medije u inostranstvu? Pa čak i Ameriknaci najavljuju da je ovo kraj hrišćanstva i dizanje islama u Evropi. Potražite na google pretraživač naslov "Washington Times Covers Death of Christianity and Rise of Islam in Europe". Teško našoj deci u budućnosti kada ovako nepromišljeno sejemo sada probleme za našu decu.
  • Zeljko

    25.06.2015 17:33
    Pre par godina je poceo da deli madjarska drzavljanstva stanovnicima okolnih drzava koji generacijama zive u tim drzavama a danas mu smetaju ove izbeglice koje inace samo prolaze kroz Madjarsku. O cemu se radi?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna