Info
25.07.2015.
10:05
Petnaestogodišnjak koji je osumnjičen da je čuvaru "Elmonta" Draganu Simonoviću smrskao glavu metalnom palicom, u policijskom dosijeu ima 123 krivične prijave zbog krađa.
  • Predragg

    25.07.2015 14:10
    Maloletnicima nakon 3 teza prekrsaja -krivicna dela moralo bi se suditi kao odraslim,uz jaku medijsku pratnju.
  • 25.07.2015 13:34
    Nije svako ko nosi naočare inteligentan
    Pozdrav za ministra pravosuđa.
  • 25.07.2015 13:32
    Nišlija
    Najstrožija kazna za ovakvo mučko ubistvo. Za ove 222 prijave više nemam reči, u gradu imaš osobe sa po stotinu prijava i nikom ništa.
  • 25.07.2015 13:26
    U Americi je klinac od 12 godina ubio rodjenu sestru od 5 godina iz ljubomore. Osudjen je na doživotnu robiju. Do punoletstva kaznu ce izdrzavati u zatvoru za maloletnike a kada bude postao punoletan salju ga u zatvor za najokorelijim kriminalcima, ubicama, silovateljima, pedofilima. Kod nas klinci od malih nogu nauce da nisu krivicno odgovorni i da nikom ne odgovaraju ta svoje postupke niti im mize biti sudjeno za iste. Toliko se osile da sa džeparenja i krađa cokoladica po marketima predju da ubijaju, siluju, vrse teske oruzane pljacke a optužnice se samo odbacuju. I tako onda ni kriv ni duzan strada poridican covek koji samo radi svoj posao kako bi prehranio zenu i decu, platio racune i porez. Ja bih kao sto je kod Amera. Ako kao klinac pocinis zlocin koji je svojstven odraslim ljudima onda da ti se i sudi kao odraslom.
  • Visekruna

    25.07.2015 13:17
    Nazalost.
    Mora se sniziti starost za krivicnu odgovornost bar na 12 godina. Ukinuti smesne presude kao sto je npr. pojacan nadzor roditelja. Maloletnik ubrzo uvidi da mu niko nista ne moze i da nece zavrsiti u popravnom, izuzev u najtezim slucajevima kao sto je ovaj.
    Za iole teza dela maloletniku se mora izreci bar uslovna kazna, pa ako je raspolozen da nastavi znace da mu je popravni sledeca stanica.
    Ovako deca se osile i kad napune 18 i izvrse krivicno idu u zatvor, a mnogo toga bi se moglo spreciti.
    Za najteza krivicna dela, bi se mozda mogli ugledati na USA, i maloletnike kaznjavati kao odrasle.
    I na kraju ne verujte da su maloletni razbojnici samo deca iz siromasnih slojeva, ima ih i iz bolje stojecih porodica.
  • 7 dece

    25.07.2015 12:58
    Tako to biva kada imate dece kao pasa o kojima niko ne moze da stigne da vodi racuna.
  • Teča

    25.07.2015 12:57
    "U Centru za socijalni rad kažu da je on najmlađe dete od njih sedmoro u porodici, da su pokušavali više puta sa roditeljima da uspostave komunikaciju..."
    Znači kod ovih bitangi niste smeli ni da uđete da im uhapsite ili oduzmete decu zbog kriminala i zanemarivanja ali ste nesretnom Đorđu Joksimoviću iz Kragujevca OTELI decu jer je siromašan ! FUJ, državo nakaradna.
  • juuu

    25.07.2015 10:31
    Strasno!
    Nemam reci za ovakveee!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna