Info
30.08.2015.
15:11
Švajcarska je danas saopštila da planira da uputi finansijsku pomoć Srbiji, Makedoniji i BiH kako bi mogle da reše situaciju vezanu za veliki broj migranata i izbeglica koje prolaze preko njihovih teritorija u nastojanju da stignu do EU.
  • 30.08.2015 21:43
    Koja ponižavajuća cifra. Jeli Švajcarci uopšte znaju koliko Srbija troši dnevno za migrante?
  • 30.08.2015 18:29
    Maženje oči.
    Šta je 93.000 Evra za takvu zemlju? Pa to je za Srbiju 6 dana troškova za migrante. A šta je za ostale dane i meseci? Neka Srbija plaća i odvaja od usta jelda? Koliko Srbija bacila pare na migrante, mogli su dosad dva puta izgraditi sistem za navodnjavanje poljoprivrednog zemljišta u čitavoj Vojvodini, i da sirotinji i poljoprivrednicima pred bankrot u Vojvodini da spase život. Ova vlast uvek gledala samo da hvata pojene pred EU, a činila sve protiv sopstvenog naroda Srbije koji svakim danom sve više propada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna