Info
08.09.2015.
14:03
Na ruskom tržištu našle su se falsifikovane konzerve pilećeg mesa iz Srbije, sa DNK svinje.
  • Lala

    08.09.2015 17:55
    u ovoj drzavi..
    posteno raditi je utopija, sama drzava te tera da varas,krades..i naravno nezaobilazni muljatorski mentalitet
  • 08.09.2015 15:27
    Kada Rusi, koji su u drugom ratu slali svoju mladost goloruku na nemačke mitraljeze, sa pretnjom sopstvenog metka ko krene da se povlači, počnu više da brinu o ispravnosti hrane nego oni u državi koja je proizvodi, sve mi bude jasno. Napred braćo napaćena, pokažite ovim našim bahatim tajkunima da ima neko ko neće da jede njihove splačine.
  • Mr Bean

    08.09.2015 15:05
    I onda se cudimo sto nas svi sikaniraju, sto nema stranih investicija, sto nemamo izvoz na strana trzista i sto je sve iz Srbije pod stalnim nadzorom iz nepoverenja. Ovim samo dokazujemo da smo nesposobni da bilo sta odradimo cestito i bez muljavine. Sami sebi smo stvorili negativnu reputaciju a krivimo druge kako nas "nevole" a istina je kao sto vidimo mnogo drugacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna