Info
21.09.2015.
19:13 > 19:29
Srbiji zemlje EU ne mogu da vrate izbeglice i tražioce azila sa Bliskog istoka jer Srbija nije prva zemlja ulaska. Ako izbeglice budu vraćane, onda po pravilu treba da budu vraćene u Grčku.
  • 22.09.2015 06:29
    Nije šija nego vrat.
    Pa kakve to ima veze? Kao vraćaju lažne azilante a ne izbeglice. One su izbeglice sve dok ne zatraže azil. I čim se utvrdi da je njihovo traženje azila neosnovano, postaju lažni azilanti. U svakom slučaju nam vraćaju veliki problem, bez obzira kako se zove.
  • none

    22.09.2015 05:45
    Samo što tu neče biti par hiljada izbeglica kako se gore u članku navodi več nekoliko desetina hiljada ako ne i više...
  • kiza

    22.09.2015 04:53
    ograda
    On ne brine što je većina stanovništva da se i naša zemlja sačuva od tolikog broja izbeglica. Pa on onda nije svestan da će ove sto su prešli u evropu tamo prebrati pa ko im po kvalitetu treba njega će zadržati a sve izbeglice koje im ne mogu koristiti će vratiti nama. A ovaj naš se pravi grbav. Svi dižu ograde jer neće da menjaju demografsku strukturu a mi se pravimo naivni. Izbeglice čim su ušle u Tursku nisu više životno ugrožene i nema potrebe da naseljavaju evropu na taj način. Mnogi ovo samo koriste da se dokopaju evrope. Što ne idu u svoje arapske zemlje. Svaka čast Madjarima što vode računa o svojoj zemlji i svom narodu i pored protivljenja unije. Svesni su sta znaci naseljavanje tolikog broja izbeglica kojima tu nije mesto. Samo se ovaj naš naučnik pravi naivan jer je dobio zadatke prvo od Merkelove a posle i od Amera. Nije ovo nas problem niti smo mi dužni da ga rešimo. Ako nekoga i vrate odmah na voz i za Makedoniju. Imamo mi dovoljno svojih problema.
  • pa...

    22.09.2015 00:44
    Srbija je vec odavno prepuna lažnih azilanata iz Krajine, Bosne, Kosova. Trebala bi i Srbija da vraća lažne azilante, jer tamo nema rata vec 20 godina.
  • novosadjaninnnnn

    22.09.2015 00:34
    ClanicaEU
    Aha...sad smo kao clanica EU...A sto nismo KAO clanica kad dele pare iz fondova za razvoj?
  • 22.09.2015 00:21
    Dok vi vratite hiljadu azilanata uce vam novih 10 hiljada i tako u krug...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna