Info
20.10.2015.
07:15 > 07:17
U beogradskoj privatnoj osnovnoj školi "Kreativno pero" dogodio se skandal kada je, navodno, nastavnica srpkog jezika Jelena Stefanović iznela svoje nesvakišanje nihilističke stavove po pitanju opstanka ljudske rase.
  • tijana

    01.11.2015 13:36
    tijana
    kako gospodin iz predjasnje skole moze decu da naziva korovom?Prvo bih ga to pitala!Svojim komentarom je sam pokazao o kakvom se coveku radi...Uvek je postojala zavist oko toga ko ima a ko nema.Svako treba da bude zadovoljan onim sto ima.Porucila bih samo doticnim istomisljenicima da se malo informisu sta se desava u drzavnim skolama,kako niko nista ne radi,probleme i nasilje zatvaraju u fioku,nezadovoljni svojim zivotima i platama iskaljuju na deci svoje nezadovoljstvo.Casove druzenja i lepog vaspitanja nikad i nemaju....Na kraju sta bese sa decakom koji se ubio zbog zlostavljanja drugova i batina?Zato doticni gospodine ne pisite protiv privatnih skola jer nemate argumente za njih i nemate pojma sta pisete.
  • demokrata

    20.10.2015 13:35
    Ako popovi mogu da iznose licne stavove i indoktriniraju decu u drzavnim skolama, onda mogu i nastavnici u privatnim skolama.
  • 20.10.2015 13:33
    "Jedno od pitanja je bilo "Šta mislite o gejevima?", zbog čega se razvila burna diskusija i svi su, osim jedne učenice, imali izrazito negativan stav."

    A roditeljima ovo nije bilo problem je l'? Blago nama s tom decom i njima s takvim roditeljima. Posle se iznenađujemo kako smo tu gde smo. Ju otkud predsednik s kupljenom diplomom. Ju otkud pucnjava na ulici i ubijanje. Ju pa kako pravosuđe ne funkcioniše.
    Gospodo verovatno su vam na ključnim pozicijama sve tolerantni i učeni ljudi u kakve će izrasti i ova deca možda, ako se ne otrgnu. (sarkazam)
  • Deks

    20.10.2015 12:16
    Ako su deca imala izrazito negativne stavove prema homoseksualizmu vrlo je verovatno da su sklona laganju i manipulisanju, jer im je neko "isprao mozak". U Velikoj Britaniji za takvu decu čak predlažu pojačano motrenje jer postoji opasnost njihovog regrutovanja u teroriste.
  • Spark

    20.10.2015 12:04
    Kazite deci istinu
    1) Homeskualizam nije bolest
    2) Kosovo je samostalna drzava
    3) Srbija je nazadna i siromasna
    4) Rusi nam nisu prijatelji
    5) Predsednik Nikolic ne slusa Vivaldija
    6) Naprednjaci ce izmisliti teleprontovanje vazduplohovom za dve svemirske godine, sto je praistorijska cinjenica
  • 20.10.2015 10:44
    Ali, pre toga
    "Ja bih potpisala sve što je nastavnica rekla". Verujem ti, samo se pre toga moraš rastati sa pameću i razumom.
  • koga je briga za gejeve

    20.10.2015 08:14
    Moguće je da nastavnica jeste indoktrinirana ali ne može se zaključiti iz ovoga. Možda ona zaista nije na nivou sposobnosti da analizira stvari iz različitih uglova. Nastavnica je možda htela da pokaže deci da postoji i drugačiji način razmišljanja, i kako se o tome diskutuje na intelektualnom nivou, koji zaista i postoji, ne mora da znači da je htela da ih povede tim putem, niti bi mogla. Na času srpskog jezika i književnosti se uvek učilo kako se promišlja o različitim pojavama, to nisu stvari koje je jednostavno razumeti i doneti sud. Možda njihova generacija još nije spremna za takve razgovore, to je drugi problem. Ali svakako da je bolje da nauče o tome kako se diskutuje u školi nego da ratuju sa neistomišljenicima na ulicama. Zar ne? To što u našem društvu ne postoji nivo kulture za razmenu mišljenja, to ne znači da je zaista i ispravno eliminisati svakog neistomišljenika ili onoga ko ne skriva drugačije mišljenje.
  • b

    20.10.2015 07:58
    ta deca dolaze iz prosečnih srpskih porodica koje su ultra zatvorene o netolerantne, podložne iskrivljenim tradicijama, tabuima i opštem neznanju, a sve pod konstantnim uticajem loših sadržaja iz medija koji su nam na dohvat ruke u svakom trenutku. šta oćekivati od većine dece iz takvih porodica...
  • nsja

    20.10.2015 07:40
    Privatna OŠ!? Dečica bogatih bolesnih snobova, idu u privatne osnovne škole i pričaju o nihilizmu!? Roditelji ako su im i osnovnu završili.... Samo neka ih "školuju" u takvim vilama, nije to nikakva škola, to je obdanište - vrtić za veliku decu povlašćene kaste.
    Kad bi se slične stavri dešavale u pravim školama to bi bio skandal! Dobro je da postoje ovakve škole, da se odmah u startu razdvoji korov od ostalog bilja.
  • 20.10.2015 07:27
    Deca su indoktrinirana. Ja bih potpisala sve što je nastavnica rekla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna