Info
15.11.2015.
20:20 > 20:25
Samostalni sindikat predškolskog vaspitanja i obrazovanja Srbije najavio je da će u petak, 20. novembra vaspitači početi štrajk, jer Vlada nije predvidela povećanje zarada i jednokratnu pomoć za radnike predškolskih ustanova Srbije.
  • Novi sad

    15.11.2015 19:39
    Plate vaspitača
    Podržavam, i nadam se daće biti nekog uspeha. Uzgred jedna informacija... Plate vaspitača u BG veće su za čak 40% nego vaspitačima u NS...
  • Novi Sad

    15.11.2015 07:41
    ZAPISITE ukoliko niste u satnju da ZAPAMTITE!!!
    za koga NE treba glasati na prvim, narednim izborima. Ne nasedajte ni na kakve slatke price mesec dana pre izbora nego napisite od pocetka devedesetih do danas ko je ko, sta je sta i sta Vam se dogadjalo prethodne cetiri godine i pored slatkorecivih obecanja. NIKAKO ne propustiti izlazak na izbore, OBAVEZNO izaci ali sa pisanim podsetnikom u ruci.
  • N.SAD

    14.11.2015 21:15
    Dobar datum da i mi roditelji izađemo na kontramiting tim parazitima kojima su samo novac i slobodni dani glavni prioritet a to što nam ,,dušu uzimaju'' svojim internim nametima to je postalo normalno.Ko je od direktora smenjen zbog naplaćivanja školarine iako je to protuzakonito i kad ste videli ili čuli nastavnika, profesora da je digao glas protiv toga.Šta je sa preskupim školarinama na fakultetima gde predaju penzioneri na jedan ili drugi način odnosno lutrija je ponekad pronaći nekoga od njih jer skupljaju novac po inostranstvu a matični fakutet im dođe kao usputna destinacija.Nekad cenjenu profesiju su doveli do dna svojim javašlukom.
  • 14.11.2015 16:05
    Podrska svima koji traze svoj posteno zaradjen novac!
  • Tanja

    13.11.2015 19:27
    Sram
    Vas bilo gospodine ministre i gospodine premijeru! Kad je trebalo da uzmete 10% onda ste brze bolje uzeli od predskolaca, a kad treba da date onda predskolstvo nije u PROSVETI.
    Bacite predskolstvu splacine neka jedu ionako su na rubu propasti,ne pripadaju nikome jer u ovoj drzavi se i ne zna ko kosi a ko vodu nosi.
    Bljak , za sve smradove u Skupstini...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna