Info
15.11.2015.
21:47
Terorista koji je prošao kroz Srbiju i potom učestvovao u napadima u Parizu navodno je snimljen u izbegličkom kampu u Preševu.
  • 16.11.2015 09:51
    Bravo Srbija. Ovo baš lepa reklama za Srbiju, pogotovo za našu vladu. I ovo je dokaz pogrešne politike naše vlade. Udomljavaš i pomažeš teroriste pod izgovorom "mi smo humani prema svima". A ta priča kako ne znaš ko su teroristi, to nije izgovor i opravdanje za pomaganje teroristima. Saučesnik teroristima može da bude i onaj ko ne zna da pomaže terioristima, i to ga ne oslobađa krivice i odgovornosti. Pogotovo što znamo da teroristi koriste rutu preko Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna