Info
20.11.2015.
17:55 > 07:03
Naoružani islamistički napadači koji su upali u hotel u Bamaku ne drže više nijednog taoca, saopštili su zvaničnici Malija, a najmanje 27 ljudi ubijeno u napadu.
  • 20.11.2015 21:55
    Svaka cast komentatoru koji je pitao da li ce gradska kuca biti narednih dana u bojama zastave Malija ili su ove zrtve manje vredne, pa nema potrebe za time?
  • G

    20.11.2015 18:15
    @Hmm - poštovani gospodine, to što SAD imaju jaku ekonomiju, odlično visoko školstvo, najveću filmsku industriju itd. što privlači emigrante iz celog sveta, apsolutno ni na koji način im ne daje mandat da izigravaju svetskog policajca, da se mešaju u unutrašnje stvari drugih država, da finansiraju i obučavaju "pobunjenike" (drugo ime za "teroriste") sa ciljem svrgavanja njima nepogodnih režima i dovođenje svojih poslušnika na vlast dok zvanično tvrde kako "šire demokratiju" a istovremeno bezrezervno podržavaju režim u SA, niti da napadaju i bombarduju zemlje širom sveta po svom nahođenju a bez ikakvog pristanka i rezolucije UN.
    @Nisam Rasha - poštovani gospodine, morate prvo imati sposobnost da razumete pisanu reč pre nego što se latite komentarisanja. "Razlikovati" i "deliti" nisu sinonimi. Kod dve sukobljene strane ne mora da sve bude crno ili belo, da je jedna strana dobra a druga loša - nekada može da znači i da su obe strane loše, svaka na svoj način što ne opravdava ni na koji način ni jednu ni drugu.
    I na kraju, hoćemo li obojiti gradsku kuću u boje zastave Malija?
  • nisam Rasha

    20.11.2015 16:24
    @G

    "Vi međutim imate neki mentalni defekt usled kojeg svet isključivo posmatrate crno ili belo,"

    A zatim procitajte:

    "sve što je potrebno jeste da posedujete jednu od osnovnih osobina mentalno zdrave osobe - da razlikujete dobro i zlo. "

    Vi delite stvari na zlo i dobro? A onda kritikujete druge sto gledaju stvari crno-belo. Heh, koja ironija..
    Pa ne mozete deliti stvari na dobro i zlo..
  • hmm

    20.11.2015 15:51
    @G

    Zasto najveci broj Srba van Srbije zivi u Americi ?
  • G

    20.11.2015 13:14
    @Rasha - poštovani gospodine, bilo je stranaca i među žrtvama napada u Parizu, a da ne pominjem koliko je stranaca bilo među žrtvama napada u Njujorku pa je to i dalje američka tragedija isto koliko je i ova prva francuska.
    Vi međutim imate neki mentalni defekt usled kojeg svet isključivo posmatrate crno ili belo, potpuno isto kao prethodni komentator potpisan sa "Prof". Francuska i SAD jesu zle, jer rade zle stvari po svetu. Ne morate čak biti ni obrazovani da bi napravili takav zaključak, sve što je potrebno jeste da posedujete jednu od osnovnih osobina mentalno zdrave osobe - da razlikujete dobro i zlo. To što su oni zli jer između ostalog rade i zle stvari po svetu, ne znači da teroristički napad kojem su bili izloženi nije zao jer svet u kojem živimo nije isključivo crn ili beo i moguće je da i jedna i druga strana budu zle, svaka na svoj način te stoga treba da i jedna i druga strana budu izložene adekvatnoj kritici.
  • rasha

    20.11.2015 12:56
    @G
    Izuzetno me zanima koliko ćemo imati prilike da viđamo zelenu, zlatnu i crvenu u Evropi u narednim danima, što uključuje i novosadsku gradsku kuću.

    Zbog cega bi bile takve boje kada su vecina talaca stranci (ukljucujuci i vama zle Francuze i Amere) ?
  • prof.

    20.11.2015 12:43
    @Nije to Pariz...

    Medju zarobljenim taocima se nalaze Francuzi i Amerikanci . Da li vam je i njih zao posto su to drzavljani zlog Zapada ?
  • G

    20.11.2015 11:21
    Izuzetno me zanima koliko ćemo imati prilike da viđamo zelenu, zlatnu i crvenu u Evropi u narednim danima, što uključuje i novosadsku gradsku kuću.
  • Nije to Pariz...

    20.11.2015 10:32
    Koga briga za 140 tamo nekih manje vrednih u Maliju, kao i u aprilu sto se ceo svet nije mnogo potresao oko 147 surovo ubijenih studenata u Keniji.. Jadno i licemerno od "zapadnjacke-demokratske civilizacije"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna